IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вдъхновение за промяна: Адел като Снежанка в новия си клип

11 януари 2022 18 00

Изпълнителката обеща още много нови проекти

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Тя успя да счупи музикалните рекорди с пускането на албума си „30“ през ноември 2021 година. Но изглежда, че Адел няма намерение да забавя темпото и преди няколко дни събуди любопитството на феновете си, споделяйки кадри от клипа към песента Oh My God.

Използвайки социалните си платформи, 33-годишната изпълнителка публикува 15-секундно черно-бяло видео, което ще е част от официалния клип. Камерата е насочена към черна стая, като изведнъж отстрани започва да влиза Адел, зад която стои огромен светлинен ринг. С мелодията от Oh My God за фон, звездата е осветена от ринга, разкривайки невероятната ѝ визия, състояща се от дълга флорална рокля, бяло наметало от Louis Vuitton и дълги ръкавици.

Това обаче не беше всичко, което феновете получиха. След като екранът отново стана черен, датата 12 януари се появи, което разкри точно кога ще бъде пуснато видеото. Към нея бяха добавени и различните часове на премиерата в зависимост от това дали феновете се намират в Западното или Източното крайбрежие на Америка или във Великобритания.

„Отпочинала и презаредила! Готова съм за 2022. Толкова много неща, които идват. Нямам търпение да ги видите“, написа Адел под краткия клип. Феновете веднага изразиха своето щастие и нетърпение да видят видеото към „Oh My God“, която е част от рекордьорския албум „30“. Това беше първият запис на Адел от 2016 година насам, като веднага се изкачи до номер едно в музикалните класации. „30“ се превърна в четвъртият последователен албум на Адел, който стига до върха във Великобритания и е най-бързо продаваният за 2021 година. Той също така се превърна и в най-слушаният албум от британски изпълнител за един ден в Spotify.

Изпълнителката също така води и по номинации за награди BRIT, попадайки в четири категории. Тя ще се бори за „Песен на годината“, „Албум на годината“, „Най-добър поп и R&B изпълнител“ и „Изпълнител на годината“. Церемонията ще се проведе на 8 февруари в Лондон. Тази година се очаква Адел да се появи и в Лас Вегас за няколко специални концерта, както и да направи първите си изпълнения в родната си Великобритания пред жива публика през лятото.

Освен че зарадва феновете с кратък клип, изпълнителката впечатли и с вталената си фигура. По време на почивката си от музиката, Адел се фокусира върху себе си и успя да отслабне значително, залагайки на правилно хранене и редовни тренировки. Едно от нещата, от които тя се отказва, е алкохолът. По нейни думи, по време на първата изолация, е прекалявала с пиенето, за да притъпи болката от развода си.

Сега обаче животът на Адел се подрежда и това личи не само от новите ѝ постижения, намирането на любов в лицето на Рич Пол, но и от факта, че успява да поддържа невероятна фигура. Към краткия клип на Oh My God, тя прибави и снимка, на която позира като Снежанка.

Носителката на 15 награди „Грами“ е облякла червена рокля с паднали рамена, а в едната си ръка държи червена ябълка. Тя допълни визията си с червено червило и диамантени бижута.

Видеото към песента Oh My God излиза на 12 януари.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари