IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хайди Клум влиза в музикалния бизнес

17 януари 2022 09 00

Тя е поканила Снуп Дог за първия си сингъл

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хайди Клум е решила да добави още една покорена сфера към впечатляващото си резюме.

Моделката разкри пред DailyMail, че се впуска в музикалния бизнес, като дори се е свързала с рапъра Снуп Дог, който да ѝ помогне за първия ѝ сингъл. Клум признава, че е голям фен на изпълнителя и сама е решила да го включи в новия си проект. Вдигнала е телефона и е направила всичко възможно, за да убеди Снуп да каже „Да“.

Рапърът не само участва в дебютната песен на моделката, но и е предоставил звукозаписното си студио за създаването ѝ. Хайди обаче споделя, че проектът за малко е щял да бъде спрян, след като имейл от английската музикална икона Род Стюарт е бил изгубен.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Идеята да се занимава с музика се заражда в главата на моделката, след като тя приключва с предаването Germany's Nex Top Model, което се снимаше миналата година. На партито по случай добре свършената работа, някой предложил на Клум да изпее тематичната песен на шоуто, която да бъде използвана като фон за следващия сезон. По нейните думи, тя веднага се съгласила и се качила на сцената.

Що се отнася до избора на Снуп Дог, той бил още по-лесен и от качването на сцената. „Аз съм му огромен фен“, признава бившият модел на Victoria's Secret пред DailyMail. Той е бил и първият ѝ избор за музикален партньор, предпочетен дори пред собствения ѝ съпруг Том Каулиц, който беше част от групата Tokio Hotel. Макар Снуп ии Хайди да не са приятели, те се познават, тъй като се движат в едни и същи звездни компании от няколко години.

Снуп не е трябвало да мисли много върху предложението на моделката, като дори я е поканил в студиото си в Калифорния, за да свършат работата. „Закарах се до студиото в Ингълуд и започнах да работя по песента“, хвали се Клум. За парчето тя е искала да използва репликата „Когато дам сърцето си отново/Знам, че ще е завинаги“ от песента Baby Jane на Род Стюарт. Получаването на съгласие от носителя на „Грами“ обаче се превърнало в по-трудна задача, отколкото всеки предполагал.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Хайди е преминала през няколко нервни етапа, тъй като не е успявала да намери общи приятели, които да я свържат със Стюарт. „Бяхме направили всички записи, цялото видео, но все още не можех да се свържа с Род Стюарт“, казва тя. Все пак съдбата ѝ се усмихва във фризьорския салон, където става ясно, че колористката Трейси Кънингам познава дъщерята на музиканта, която е свръзката между Клум и Стюарт.

След като получава контактите му, бъдещата певица изпраща песента и иска благословията на Род. На фона на целия страх, че музикантът няма да хареса парчето, Хайди не получава отговор в продължение на шест-седем седмици. Точно тогава тя започва сериозно да се паникьосва и се опасява, че ще трябва да се откаже от музикалната си мечта.

„Случи се най-глупавото нещо. Писмото е отишло в кутията ми със спам. Той всъщност ми беше отговорил почти веднага и беше харесал песента“, казва звездата. След като получава благословията на Стюарт, Хайди официално записва парчето заедно със Снуп в студиото му в Калифорния.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

За видеото рапърът предлага на моделката да си избере една от 15-те му коли. „Винаги съм обичала Снуп. Сега го обичам още повече. Горкият ми съпруг постоянно ме слуша как говоря за Снуп. Сигурно съм му проглушила ушите“, шегува се тя.

Както винаги, Клум изглежда перфектно за видеото към песента си Chai Tea, обличайки черна минирокля на Dolce & Gabbana. Никога не се срамува да демонстрира своята добра физика, Хайди казва, че прегръща 90-те и тенденциите им, които наскоро се завърнаха. Тя дори се забавлява с ренесанса на дънките с ниска талия, които все още пази в гардероба си. Признава, че ги пази за дъщеря си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Що се отнася до 17-годишната Лени, тя уверено върви по стъпките на мама. Момичето вече участва в няколко модни ревюта и кампании, като дори застана на корицата на Vogue заедно с Клум. И докато Хайди е горда с професионалните постижения на дъщеря си, тя много повече е впечатлена от начина ѝ на мислене.

„Много съм горда от нея и не само защото изглежда добре пред камера. Всичките ми деца са красиви. В момента Лени е заета с ученето и кандидатстването в колеж. Засега моделството остана на заден план“, разказва Клум. Според нея, дъщеря ѝ гледа на модата като на забавление, но все пак не губи фокус от основната цел.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Песента Chai Tea на Хайди Клум и Снуп Дог вече е достъпна.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари