IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елизабет Дебики съживява духа на принцеса Даяна

20 януари 2022 14 50

Приликите между двете дами са поразителни

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Снимките на новия сезон на сериала „Короната“ текат с пълна сила, което е добра новина за феновете му. След кратко забавяне заради няколко души, заразени с коронавирус, процесът се завърна към нормалния си ритъм. Това означава, че всички актьори са налице, включително и Елизабет Дебики, която влиза в ролята на принцеса Даяна.

Дебики поема честта от Ема Корин, която се превъплъти в покойната лейди Ди в четвърти сезон на „Короната“. Тогава Даяна трябваше да бъде представена като уязвимото 19-годишно момиче, което поема трудната задача да бъде подготвяна за следващата кралица на Великобритания. В допълнение към това, илюзията ѝ за безпроблемен и устойчив брак е разбита на пух и прах от постоянните изневери на принц Чарлз и признанието му, че Камила е истинската му любов.

Сега, в пети сезон, нещата за Даяна се променят напълно. Тя осъзнава, че няма начин да бъде следващата кралица, но пък може да покаже на света истинската си същност и да изпълнява мисията си по свой начин. Превръща децата и себе си в приоритет, загърбвайки всякакви правила и норми на британското кралско семейство.

Изглежда, че Елизабет Дебики ще свърши чудесна работа, особено ако говорим за прилики във визията. Докато „Короната“ се снима в Кройдън, Англия, папараци успяха да заснемат актрисата в действие, облечена като Даяна. Ако трябва да си признаем, взирахме се няколко минути в снимките, за да разберем кой е пред нас – истинска принцеса или актриса.

На снимките, които бързо обиколиха социалните мрежи, Дебики носи черно-бели панталони с висока талия, широк блейзър и черни слънчеви очила. Както и в реалния живот, и тук Даяна е заобиколена от папараци, които се опитват да хванат всяка нейна крачка и да разберат малко повече за личния ѝ живот.

Петият сезон на „Короната“, който се очаква тази есен, ще представи последните години от брака между принц Чарлз и принцеса Даяна, както и последните дни на Даяна преди фаталната катастрофа в Париж през 1997 година. Лейди Ди умира на път за болницата. Тя беше само на 36 години.

От платформата Netflix, която стои зад създаването на сериала, обявиха избора си на новата Даяна през август 2020 година.

„Духът на принцеса Даяна, нейните думи и действия живеят в сърцата на толкова много хора. За мен е огромна привилегия и чест да се присъединя към този невероятен сериал, който ме прикова към екрана още с първия си епизод“, заяви Дебики. Досега тя е участвала във „Великият Гетсби“, „Нощният мениджър“ и „Тенет“.

Освен смяната на Ема Корин с Дебики, в новия сезон ще видим още Доминик Уест като принц Чарлз, а истинският му син Сенан Уест ще играе принц Уилям. Другите допълнения са Имелда Стонтън като кралица Елизабет II, Джонатан Прайс като принц Филип и Лесли Манвил като принцеса Маргарет.

Снимките на петия сезон на „Короната“ се забавиха заради няколко позитивни теста за коронавирус. Сега всичко вече е наред и процесът тече с пълна сила.

Ако искате да наваксате с историята, всичките четири сезона са достъпни в Netflix.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари