IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зоуи Кравиц: За мен, Жената котка е бисексуална

2 март 2022 17 40

Актрисата дори разкри, че героинята ѝ вече е във връзка

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Жената котка е съвсем различен герой в новия „Батман“, поне според Зоуи Кравиц.

В скорошно интервю с австралийското списание Pedestrian 33-годишната актриса разкри по какъв начин е подходила към новата си роля, в която ще можем да я видим този петък на големия екран. Кравиц споделя, че е интерпретирала Селина Кейл/Жената котка като бисексуална. Признанието дойде, след като журналистът Мат Галеа попита актрисата за една определена сцена във филма, където Жената котка нарича съквартирантката си Аника „скъпа“, питайки дали милият прякор има нещо общо с романтична връзка между двете дами.

„Това със сигурност е начинът, по който аз си представям нещата, че двете имат нещо повече от приятелство“, казва Зоуи. След като Галеа изрази мнението си, че вече е било време Жената котка, която е представена като бисексуална в комиксите, да бъде такава и на големия екран, Кравиц се съгласи с казаното.

Въпреки това, режисьорът на „Батман“ Мат Рийвс има съвсем друго мнение относно романтичните връзки на героинята. Той казва пред Pedestrian, че филмът остава верен на много неща, които виждаме в комиксите, но не е задължително да бъде с различна сексуална ориентация.

„Относно връзката ѝ с Аника, говорих със Зоуи в началото на снимките и тя каза нещо, което ми направи огромно впечатление. Сподели, че, според нея, Жената котка е привлечена към отхвърлени хора, защото самата тя е била такава и сега иска да се грижи за тях. Аника е именно такъв човек и затова получава любовта на героинята“, обяснява режисьорът. Според него, връзката между Жената котка и Аника представлява отношенията между Селина и изгубената ѝ майка.

Макар Рийвс да споделя, че не е нужно историята да отива в хомосексуална посока, той все пак отбеляза, че всеки може да си я интерпретира по какъвто начин желае. „Тя има интимност с този персонаж и това е прекрасно и дълбоко чувство за нея, повече отколкото е сексуално“, обяснява режисьорът за връзката между Аника и Жената котка.

Новият „Батман“ разказва за втората година, в която героят се бори с престъпността в Готъм. Във филма участват Робърт Патинсън, Колин Фарел и Пол Дано. 35-годишният Патинсън споделя пред Variety, че прослушването му за ролята на Батман е може би най-лудото нещо, което някога е правил. Въпреки голямото си вълнение, той разкрива, че костюмът на героя е бил доста труден за обличане, като процесът дори донякъде е бил унизителен.

„Около теб са се насъбрали пет човека, които се опитват да те набутат в нещо. Когато най-накрая успеят, си казваш, че се чувстваш страшен и силен, но в същото време трябва някой да ти набута краката в правилните крачоли“, шегува се актьорът.

„Батман“ прави своята премиера на 4 март.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари