IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зоуи Кравиц започва снимките на първия си игрален филм

30 юни 2022 10 40

Актрисата работи по еротичен трилър с Чанинг Тейтъм

Снимка: БГНЕС

Актрисата Зоуи Кравиц започна снимките на своя режисьорски дебют. Продукцията се казва Pussy Island. Това обяви тя в социалните си мрежи, публикувайки първата снимка от снимачната площадка.

Актрисата започва работа по еротичен трилър с Чанинг Тейтъм. Във филма участват още Наоми Аки и Саймън Рекс. Кравиц написа сценария на проекта заедно с Едуард Фигенбаум, известен с телевизионния сериал „Меломан“. Това е първият проект на звездата, в който тя се изявява като режисьор.

Струва си да се отбележи, че Кравиц и Тейтъм често прекарват време заедно и се държат като двойка на публично място. Миналата зима се появиха слухове за техния романс. Самите звезди обаче все още не са коментирали тези спекулации, но като че ли всички са наясно, че двамата са на крилете на любовта.

Всъщност пред Elle Зоуи говори за филма и спомена Тейтъм.

„Гледайки работата му и слушайки как говори за Magic Mike и шоуто на живо, осъзнах, че този човек е феминист“, споделя актрисата. Допълва, че Чанинг играе доста различен герой от обикновено в нейния филм, което ще е интересно както за нея, така и за публиката. Щом беше попитана за папарашките снимки, на които двамата се държат за ръце, Зоуи само допълни, че е щастлива.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари