IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мария Бакалова като съветското куче Космо в „Пазители на галактиката“

25 юли 2022 18 00

Актрисата разкри и какво е да работиш с Пийт Дейвидсън

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Мария Бакалова продължава похода си към висините в Холивуд, участвайки и продуцирайки различни филмови проекти.

След като беше номинирана за „Оскар“ за ролята си в „Борат: Последващ филм“, сега българката ще има основно участие и в третия филм от поредицата „Пазители на галактиката“. Докато все още повечето детайли около проекта се пазят в тайна, вече знаем точно каква роля ще изпълнява Бакалова и кога ще бъде пуснат самият филм. Това стана ясно по време на най-голямото панелно събитие – Comic-Con – в Сан Диего, провело се през уикенда.

Ролята на Мария в „Пазители на галактиката 3“ ще бъде на съветското куче Космо. В комиксите то е използвано като тестови обект по време на космическата програма на СССР, провела се през 60-те години на миналия век. По едно време Космо се губи в космоса и се сдобива с телепатични умения, като се озовава в международната космическа станция „Knowhere“, където се установява и става началник на отбраната.

Досега за кучето беше само загатвано в първите два филма „Пазители на галактиката“, но сега за първи път ще го видим в действие. Разбира се, Бакалова няма да слага животински костюм и да лае пред камерата, а просто ще озвучава Космо. Тя се присъединява към звездния състав, познат ни от първите два филма от поредицата, съставен от Крис Прат, Дейв Батиста и Зои Салдана. Освен Мария, Брадли Купър и Вин Дизел също ще озвучават герои, съответно Рокет и Грут. В поредицата ще дебютира и Силвестър Сталоун.

По време на интервюто си за MTV News, Мария потвърди, че ще играе Космо, като дори разкри каква ще е неговата порода. „Мога да кажа, че ще е голдън ретривър и е първото куче, изпратено в космоса от Съветския съюз“, казва актрисата. Допълва, че е била на снимачната площадка не само като глас зад кадър, но и като истински персонаж. Това означава, че по нея са били закачени различни сензори, които да улавят движенията ѝ, които по-късно да бъдат добавени към компютърната графика на Космо.

Премиерата на „Пазители на галактиката 3“ е предвидена за 5 май 2023 година.

За работата си с Пийт Дейвидсън

Освен че ще я видим като кучето Космо в „Пазители на галактиката“, Мария Бакалова ще участва и в хорър комедията „Тела, тела, тела“ заедно с Пийт Дейвидсън. По време на Comic-Con тя разкри какво е да работиш с комика, който в момента се радва на огромна слава и заради връзката си с Ким Кардашян.

„Това, което ме изненада беше, че е много дисциплиниран. Може би беше най-подготвен от всички нас, знаеше всяка реплика, можеше и да импровизира, защото беше много подготвен“, казва Бакалова пред E!News. Допълва, че Дейвидсън е много мил и великодушен, като често се иронизира и шегува със себе си. „Сарказмът и самоиронията са символ на интелигентност. Той е невероятен. Много е готин“, казва още Мария.

Пийт Дейвидсън става известен с участието си в хумористичното шоу Saturday Night Live, където се запознава и с Ким Кардашян. Двамата играят Аладин и Джазмин по време на епизод, в който риалити звездата беше водеща. Тогава те споделят и първата си целувка, след което започват романтичната си връзка. Досега Дейвидсън се е появявал и на няколко пъти в предаването The Kardashians, което се излъчва по Hulu и Disney+.

„Пийт е буквално най-прекрасният човек, когото съм срещала. Той има най-доброто сърце. Хората винаги казват, че той е супер забавен, но това е четвъртото нещо в списъка ми, заради което го харесвам“, казва Ким в шоуто си. Допълва, че приятелят ѝ винаги иска да помага на хората и го прави с лекота. По думите ѝ, най-добрата дума, с която може да опише Пийт, е „безкористен“.

Филмът Bodies, Bodies, Bodies с Пийт Дейвидсън и Мария Бакалова ще излезе на 5 август тази година.

Продуциране на първия си филм

Макар да е известна в Холивуд отскоро, Мария Бакалова не спира работата си само до актьорството. Тя вече има и проект, в който ще участва и продуцира, който е взет от Prime Video за разпространение във Великобритания, Франция, Германия, Бенелюкс, Скандинавските страни и Източна Европа. Отделно, Grindstone Entertainment ще разпространява филма в Америка, Канада, а Notorius Picturers ще се занимава с него в Италия и Испания.

Филмът е със заглавие The Honeymoon и ще разказва за Адам (Пико Александър) и Сара (Мария Бакалова), които трябва да поемат на романтично пътешествие за медения си месец във Венеция. Пътуването им обаче се проваля заради изключително натрапчивия приятел на Адам – Бав, като всичко се превръща в една огромна катастрофа.

Засега няма официална дата за премиерата на филма, но се очаква продукцията да започне съвсем скоро.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари