IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Официално: Джони Деп се завръща на големия екран

15 август 2022 13 30

Вижте първата снимка от новия му филм

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Чакането за феновете на Джони Деп приключи и актьорът най-накрая се завръща на големия екран!

Макар да не е в одеждите на капитан Джак Спароу, Деп все пак ще вземе участие в първия си филм от три години насам, след като беше премахнат от поредицата „Фантастични животни и къде да ги намерим“ заради делото срещу Амбър Хърд. Той участваше в първата серия по романите на Дж. К. Роулинг, но беше заменен от Мадс Майкълсън.

Сега, след като вече официално спечели делото и беше признат за невинен по обвиненията в домашно и сексуално насилие, Деп се завръща към най-голямата си любов – киното. И феновете имат първа снимка на новата му роля, която, изглежда, ще бъде доста по-различна от досегашните му. Джони ще изиграе крал Луи XV в предстоящата историческа драма Jeanne du Barry, режисирана от френската режисьорка Майвен льо Беско.

Филмът разказва историята на Джийн ду Бари – последната любовница на краля на Франция, която е родена в бедност, но успява да се изкачи по социалната стълбица, използвайки интелигентността си. Тя се превръща в най-доверената дама на крал Луи, печелейки не само доверието, но и любовта му. Майвен льо Беско не само ще режисира, но и ще играе ролята на Джийн.

Снимките на продукцията започнаха миналия месец на няколко локации във Франция, включително Париж и Версайския дворец. Във филма ще участват още Бенджамин Лавърн, Пиер Ричард, Мелвил Паупад, Ноеми Лвовски, Паскал Грегори и Индиа Еър.

Проектът ще бъде първият пълнометражен филм за Джони Деп от три години насам, идвайки само два месеца след категоричната му победа над Амбър Хърд в съда. Според присъдата, актьорът трябва да получи над 10 милиона долара от бившата си съпруга, а на нея трябва да плати само 2 милиона от поисканите 100.

За момента обаче сумите няма да се изплащат, тъй като и двете страни обжалват решенията на съда. Първа беше Хърд, която подаде молба още след първоначалната присъда, а малко след това Джони последва примера ѝ. Според Камила Васкес – адвокат на Деп – всичко е щяло да приключи мирно и тихо, ако Амбър не е поискала преразглеждане на съдебното решение.

„Може ли да се каже, че всеки е щял да продължи напред, ако не беше жалбата на Амбър Хърд?“, попита Гаел Кинг преди седмици, на което Васкес отговори: „Да, това е абсолютно вярно“.

По думите на адвокатката, напълно е възможно новите дела да се разрешат без много шум, като Джони и Амбър може дори да не бъдат викани в залата. Екипът на Деп се надява първоначалната присъда да остане в сила и актьорът най-накрая да продължи с живота и кариерата си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари