IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аманда Сайфред за голите си сцени на 19 години: Как допуснах това?

18 август 2022 17 50

Гледната ѝ точка относно подобни кадри се е променила с времето

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Аманда Сайфред споделя какво би направила различно относно кариерата си.

36-годишната актриса застава на корицата на списание Porter, където говори за голите сцени в началото на актьорското си приключение. Признава, че те са я карали да се чувства некомфортно, но се е съгласила да ги заснеме, защото се е страхувала, че отказът ще я изхвърли от Холивуд. По онова време координаторите по интимните сцени не са съществували, като Сайфред казва, че е успяла да запази достойнството си, но все пак се е чувствала зле.

„Да бъда на 19 години и да се разхождам без бельо – шегуваш ли се? Как съм позволила това да се случи?“, пита актрисата и сама си отговаря. Казва, че по това време не е искала да разстрои хората зад филма и в същото време е искала да запази работата си. Затова се е съгласила да прави неща, за които дълбоко в себе си е била против.

Сега Сайфред казва пред Porter, че изпитва чувство на респект, каквото не е усещала досега, що се отнася до кариерата ѝ. Тя получава номинация за „Оскар“ за най-добра поддържаща роля за играта си в „Манк“ през 2021 година, а тази година получи и номинация за „Еми“ за ролята си в The Dropout. По думите ѝ обаче не тези признания градят самочувствието ѝ, а вярата в себе си и постиженията, които е натрупала досега.

„Няма нищо общо със славата или признанието на критиците. Каквото и да е, не е заради филмите или сериалите ми. Уважават ме, защото съм на 36 години и най-накрая знам коя съм“, казва Сайфред.

Думите в интервюто следват след подобен коментар, който Аманда направи през май, когато красеше корицата на списание Marie Claire. Тогава тя сподели, че се чувства погнусена от мъжките фенове на филма „Гадни момичета“, които я срещат и я питат дали днес ще вали. Героинята ѝ Керън Смит вярваше, че гърдите ѝ могат да предсказват времето.

Сайфред работи в киното от ранна възраст, но чак сега осъзнава, че да бъдеш млад и известен е доста гадна комбинация. „Това те кара да се чувстваш като доста безполезен в света. Виждам как младите актьори си мислят, че трябва да имат охрана, Мислят си, че трябва да имат асистент, Мислят си, че целият им свят се е променил. Това може да донесе доста стрес. Виждала съм го с моите връстници“, казва още актрисата.

Именно затова тя решава да си купи ферма и да напусне големия град и постоянните преследвания от страна на папараците. В момента там живее заедно със съпруга си Томас Садоски и двете им малки деца.

За Сайфред славата е странно нещо, въпреки че никога не се е приемала за много известна. „Винаги съм била разпознаваема. Но съм си организирала приоритетите. Знам коя съм. Знам къде отивам. Знам какво има значение“, категорична е актрисата.

В момента тя обръща по-голямо внимание на психичното си здраве и казва, че много малко неща могат да я повалят. „Нищо не може да ме събори, ако става въпрос за работа. Аз съм неразрушима! Нищо не може да провали живота ми, освен ако не е свързано със семейството“, уверена е актрисата.

Наскоро тя загуби ролята във филма Wicked от Ариана Гранде, но това по никакъв начин не е попречило на самоувереността ѝ. Признава, че ситуацията е била тежка за определен период от време, но след това всичко е дошло на мястото си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари