IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Харисън Форд се сбогува с Индиана Джоунс

13 септември 2022 10 40

Той се завръща в ролята за последен път

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Цитирайки великия Индиана Джоунс, ще имаме още един опит за богатство и слава.

Харисън Форд се появи по време на събитието D23 Expo, за да представи първия трейлър от филма си „Индиана Джоунс 5“. По този начин той потвърди, че „Кралството на кристалния череп“ ще бъде последният път, в който слага старата федора и коженото яке.

По време на обръщението си към публиката, Форд се насълзи и благодари на всички, които са допринесли за създаването на едно прекрасно приключение през годините. Допълни, че с с гордост може да каже, че последният филм е нещо прекрасно, което накара зрителите да избухнат в бурни аплодисменти.

„Филмите за Индиана Джоунс разказват за фантазия и мистерия, но също така са пълни със смисъл. Имаме много човешка история, която разказваме, а филмът ще ви скрие шапката“, каза още актьорът. За съжаление на зрителите, това ще бъде последният път, в който Форд влиза в известната си роля, завръщайки се в нея след повече от десетилетие.

Не само че минаха 14 години от последния филм за Индиана Джоунс, но „Кралството на кристалния череп“ ще бъде и първият, който няма да бъде режисиран от Стивън Спилбърг. Все пак той е участвал в проекта като продуцент, така че досегът му със сагата продължава и със сигурност ще бъде усетен.

Засега трейлърът бе показан само на специалното събитие D23 Expo, а целият сюжет на филма се пази в дълбока тайна. В момента проектът се намира в постпродукция, а премиерната дата е насрочена за юни 2023 година. В „Кралството на кристалния череп“ ще видим още Антонио Бандерас, Фийби Уолър-Бридж, Томас Кречман и Мадс Микелсен. Филмът е продуциран от Джордж Лукас и неговата компания Lucasfilm.

Макар трейлърът да не е пуснат по света, избраните гости на D23 Expo споделиха своите впечатления в социалните мрежи. Те го описват като „изпълнен с екшън“ и „носталгичен“, отбелязвайки че има много завръщания в миналото, а Харисън Форд е подмладен в някои от сцените чрез използването на компютър.

„Индиана Джоунс: Кралството на кристалния череп“ ще се появи в кината на 30 юни 2023 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари