IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лорънс: Адел ме предупреди за „Пасажери“ и трябваше да я послушам

4 ноември 2022 10 50

Филмът от 2016 година е един от провалите на актрисата

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Дженифър Лорънс рядко приема роли, които след това ще се окажат истински провал, но подобно нещо се случва с филма „Пасажери“ от 2016 година. Историята разказва за двама души (Лорънс и Крис Прат), които са на космически кораб и се събуждат 90 години по-рано. По това време подобни проекти бяха на почит, но „Пасажери“ просто не успя да се мери с конкуренцията и беше описан като един от най-лошите филми на годината.

И макар Лорънс никога да не е говорила лошо за ролята си, тя все пак е имала възможност да я избегне. Само е трябвало да послуша съвета на една от най-добрите си приятелки – британската изпълнителка Адел. Двете се познават от дълги години и често са забелязвани заедно на вечеря или партита. Преди години клипове с тях взривиха социалните мрежи, когато двете показаха танцувалните си умения в известен клуб.

В ново интервю за The New York Times, 32-годишната актриса признава, че „Пасажери“ е можел да се справи по-добре, но също така и че тя самата е можела да избегне унижението. „Адел ми каза да не приемам ролята. Каза ми, че филмите за космоса са пренаситили пазара. Трябваше да я послушам“, казва Лорънс.

Дженифър обяснява, че по някое време в кариерата си е спряла да слуша шестото си чувство и това е оказало сериозно влияние върху ролите, които избира. По думите ѝ, всичко е било просто реакция на случващото се в живота ѝ, а не професионално актьорско майсторство.

Това не е първият път, в който звездата казва, че „Пасажери“ е голямата ѝ грешка в кариерата. През 2021 година тя направи бърза разходка из миналите си роли, които приема, преди да си вземе кратка почивка от Холивуд през 2019 година. „Не показвах качеството, което трябваше. Мислех, че всеки се беше изморил от мен. Аз се изморих от себе си“, споделя Лорънс. Допълва, че е достигнала до момент, в който не е правила нещата както трябва и винаги е намирала грешки, дори в най-елементарните действия, като ходенето по червения килим.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by POPSUGAR (@popsugar)

Все пак тя успява да се отърси от това чувство и решава да се завърне към Холивуд през 2021 година с филма Don't Look Up, където си партнира с Леонардо ди Каприо, Мерил Стрийп, Кейт Бланшет, Тимъти Шаламе, Ариана Гранде и още куп звезди.

Дженифър Лорънс за бягането от славата и пазенето на личния живот в тайна

Шестте тайни на Дженифър Лорънс за блестяща кожа

Следващият ѝ проект – Causeway – ще направи своята премиера на 4 ноември както по кината, така и в платформата Apple TV+.

За още новини от света на киното и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари