IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Джесика Паркър пресъздава незабравима сцена от „Сексът и градът“

7 ноември 2022 08 30

Дали Кари Брадшоу отново ще се омъжва

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дали Кари Брадшоу отново ще чуе сватбените камбани?

След като загуби любимия си, Тузаря, още в първия епизод от новия сериал „И просто така“, писателката продължи да търси щастието. След като стана ясно, че във втори сезон ще видим завръщането на Ейдън, сега феновете се питат дали Кари най-накрая ще намери мъжа на живота си, с когото да остареят заедно. Подозренията за сватба се увеличиха, след като Паркър беше забелязана с булчинска рокля по улиците на Ню Йорк.

Ако като мен сте запалени фенове на „Сексът и градът“, няма как да не намерите прилики между бъдещата сцена и момент от миналото. Тук, както и през 2008 година, Кари носи булчинска рокля от Vivienne Westwood, с която трябваше да се омъжи за Тузаря във филма „Сексът и градът“. Както обаче всички знаем, планът не се получава. Вместо това младоженецът изостави булката си пред олтара, след като се уплаши от голямото обвързване.

Роклята обаче не е единственото, което ни напомня за миналото. Всеки един детайл от тоалета е изпипан до съвършенство, за да ни върне 14 години назад. Освен прекрасния дизайн на Westwood, Кари носи тюркоазена птица върху главата си, която чудесно си пасва с пелерината и обувките. Единствената разлика е, че този път авторката не носи голям воал като за сватбата си, а е заложила на по-минималистичен.

Снимката на Кари веднага предизвика дебат в социалните мрежи какво точно се случва във втори сезон на „И просто така“. Според някои зрители, сцената е спомен, а пък други твърдят, че Брадшоу най-накрая ще се омъжи в тази рокля. С появата на Ейдън (Джон Корбет) всичко е възможно, но засега нито един член от екипа на „И просто така“ не коментира слуховете за сватба.

Кари и Ейдън за последно се видяха през 2010 година във втория филм „Сексът и градът“, когато се целунаха, въпреки че и двамата бяха във връзка. Кари беше с Тузаря, а Ейдън дори беше сгоден. Сега, когато Тузаря е извън уравнението, а ситуацията с връзката на Ейдън не е ясна, може би роклята на Vivienne Westwood е извадена по щастлив повод.

През септември Сара Джесика Паркър каза, че не може да споделя детайли около новия сезон, но потвърди, че Синтия Никсън (Миранда), Кристин Дейвис (Шарлот) и Сара Рамирес (Че) ще се завърнат. Към тях ще се присъедини и гост звездата Тони Данза, който ще влезе в ролята на бащата на Че.

Снимките на втория сезон на „И просто така“ започнаха миналия месец, като папараците в Ню Йорк успяха да уловят в действие главните герои. Според Паркър, новите епизоди ще разказват за старата любов, забавлението и опита на тъжни хора отново да намерят смеха. Тя увери феновете, че ще видят доста познати лица, включително такива от „Сексът и градът“.

Ако си мислите обаче, че Саманта Джоунс ще се появи на екран, ще ви разочароваме. Засега нито Ким Катрал, нито екипът на „И просто така“ не смятат да работят заедно. Все пак момичетата ще включат бившата си приятелка в историята, но не и чрез физическо присъствие. Как ще се случат нещата, засега създателите на сериала пазят в тайна.

Сара Джесика Паркър за отношенията си с Крис Нот след обвиненията в сексуален тормоз

Ким Катрал за „И просто така“ и Сара Джесика Паркър

Очаква се премиерата на втория сезон на „И просто така“ да е през лятото на 2023 година.

За още новини от света на киното и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари