IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Започнаха снимките на втория сезон на „И просто така...“

13 октомври 2022 10 50

Този път ще видим още познати герои от „Сексът и градът“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Започнете да приготвяте чашите за коктейл, извадете на преден ред най-красивите си тоалети и стилни чанти, защото вторият сезон на „И просто така“ започна снимки. И от информацията, която имаме, изглежда, че новите епизоди ще отговорят на множество въпроси, останали от първия сезон.

След успешен и малко турболентен първи сезон, HBO дадоха зелена светлина на втори за продължението на „Сексът и градът“. Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис отново се завръщат в познатите ни роли на Кари Брадшоу, Миранда Хобс и Шарлот Йорк, които се опитват да разберат тайните на безпроблемния живот, дългото приятелство, правилната любов и още много.

Докато чакаме нетърпеливо за следващите епизоди на „И просто така“, ви даваме лека информация от това какво ще видим на екран съвсем скоро.

За какво става дума във втория сезон?

Детайли около основните истории се пазят в дълбока тайна, както беше и с първия сезон. Сара Джесика Паркър обаче реши да повдигне леко завесата, колкото да увеличи още повече интереса към сериала си. По думите ѝ, сезон две ще разказва основно за старата любов, забавлението и намирането на смеха от хора, които страдат от тъга. Допълни, че зрителите ще видят още повече от героите, които обичаме, включително и стари лица от „Сексът и градът“.

Кой се завръща?

Говорейки за стари лица, във втория сезон на „И просто така“ най-накрая ще видим Джон Корбет като Ейдън. След като Тузаря почина от инфаркт още в началото на първия сезон, вдовицата Кари започна постепенно да се завръща към романтичния си живот. Феновете веднага започнаха петиция, с която да върнат на екран едно от любимите нейни гаджета, а именно Ейдън.

През 2021 година Корбет накара феновете да изпаднат в екстаз, когато заяви, че ще се появи в първи сезон. По-късно се оказа, че това е била злобна шега и надеждите бяха попарени. „Мисля, че ще бъда в няколко епизода. Харесвам всички тези хора, те бяха невероятно мили с мен“, каза той пред Page Six. Зрителите обаче останаха разочаровани, но усмивката скоро ще се върне по лицата им.

Слухове за завръщането на Ейдън започнаха да обикалят социалните мрежи още през лятото, като бяха потвърдени от Сара Джесика Паркър. В интервю за Entertainment Tonight тя заяви, че повече не може да пази тази тайна.

В сериала се завръща и Сара Рамирес, която изигра ролята на небинарната Че Диаз. Въпреки че героят беше обект на множество критики, в новите епизоди ще разберем повече за неговата история и защо всъщност е това, което виждаме на екрана.

„Една от страстите ми в сезон 2 е Че. Искам да покажа дълбочината на героя за хората, които не успяха да я видят в началото, защото бяха заслепени от страх или терор. Искам да покажа повече от Че“, казва създателят Майкъл Патрик Кинг пред Variety. Засега обаче не се знае точно каква ще бъде историята на Диаз, но Сара Рамирес каза, че първият сезон е показал само повърхността на героя ѝ.

Саманта Джоунс също ще бъде част от новите епизоди, но Ким Катрал със сигурност няма да е. Засега Кинг пази тези детайли в тайна, но обеща, че любимата ни саркастична и уверена героиня по някакъв начин ще бъде включена в историята. Той допълни, че иска да заздрави проваленото приятелство между трите дами в Ню Йорк и Джоунс, която е в Лондон.

Никол Ари Паркър се завръща като модната икона Лиса Тод Уексли. Пред Us Weekly тя каза, че феновете могат да очакват още повече стил от героинята ѝ.

Кога започват снимките?

Снимките на „И просто така започнаха“. Паркър сподели няколко снимки от зад кулисите, показвайки се в карго гащеризон, убийствени токчета и клъч във формата на гълъб от J.W.Anderson. Малко по-късно беше засечена да се усмихва до уши, докато снима сцена с Кристин Дейвис по улиците на Ню Йорк.

Вторият сезон на „И просто така“ се очаква да направи премиерата си през лятото на 2023 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари