IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит снимал любовна сцена цели два дни

20 януари 2023 16 30

Актьорът споделя и повече подробности за снимките на „Мистър и мисис Смит“

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Брад Пит може и да е един от най-желаните мъже в света и актьори в Холивуд, но в началото на кариерата му нещата са били много по-различни.

Като всеки един прохождащ професионалист, Пит е трябвало да премине през няколко неловки момента, докато се утвърди на едно от челните места в кино класациите. За тези случаи говори самият актьор в ново интервю пред списание W, включило го в изданието си за най-добри роли за миналата година. Пит си печели мястото с играта си във „Вавилон“, който вече е в кината.

59-годишният Брад си спомня за първата си любовна сцена, която се случва много преди да стане известен. Всъщност всичко става в епизод от единадесетия сезон на сериала „Далас“ през 80-те години на миналия век. По думите на Пит, не е имал никакви реплики, а е трябвало само да се търкаля в купи сено в един обор.

Малко по-късно, през 1991 година, той участва в още една романтична сцена, този път във филма „Телма и Луис“, смятан за пробива му в Холивуд. Тогава си партнира с Джина Дейвис, която описва като „много мила, деликатна и внимателна“. Във филма героят на Пит има любовни отношения с Телма. „Мисля, че тази любовна сцена я снимахме цели два дни. Но Джина се погрижи за мен“, спомня си актьорът.

Той допълва, че се е явявал на три отделни прослушвания за филма, защото кастинг агентите са искали да вземат друг актьор на негово място. След като не получава ролята първите два пъти, Пит решава да продължи с живота си. Тогава обаче екипът на филма му се обажда, което го връща за трети път в стаята за прослушвания и тогава опитът е успешен.

В интервюто Брад разказва и за момента, в който се е натресъл на сватбено парти по време на снимките на „Мистър и мисис Смит“. По думите му, всичко се случило през 2003 година, когато се заснема екшън сцената в голям търговски магазин. Над обекта е имало жилищни апартаменти, като в един от тях се вихрело забавно парти.

„Постоянно виждахме как хората вървят нагоре-надолу. Стана ни интересно. Разбрахме, че е сватбено парти и затова аз отидох. Всички гости бяха много доволни“, спомня си актьорът с усмивка на уста.

Марго Роби за целувката с Брад Пит: Такава възможност идва веднъж в живота

Брад Пит е истински Бенджамин Бътън, когато става въпрос за модния му вкус

Стилни и красиви: Брад Пит до Марго Роби

Относно новата си роля на Джак Конрад във „Вавилон“, Пит казва, че меланхолията на персонажа, която трябва да представя на екран, може би е естественият му начин на живот. Историята разказва за атмосферата в Холивуд през 20-те години на миналия век, когато нямото кино се заменя от говорящото.

„Не мисля, че има умора, която завладява героя ми, след като нещата се забързват. Има умора от света, която определено мога да разбера“, казва още звездата. По думите му, в момента хората се опитват да се съсипят едни други, а не да си помагат.

Филмът „Вавилон“, в който участва и Марго Роби, вече е по кината.

За още новини от света на киното и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Paloma ( преди 1 година )
За първи път аз съм го гледала в екшъна "Истински романс", там се появява за няколко минути.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар