IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джерард Бътлър за малко да убие Хилари Суонк на снимките на „P.S. Обичам те“

27 януари 2023 14 50

Актьорът е бил облян в сълзи

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Филмът „P.S. Обичам те!“ може да е с романтична тематика, но снимките му за малко да се превърнат в хорър история.

16 години след премиерата на една от най-обичаните любовни класики, Джерард Бътлър си спомня за инцидент, който е изпратил колежката му Хилари Суонк в болница. Актьорът беше гост в предаването на Дрю Баримор, където говори за минали проекти в кариерата си, включително за романтичната драма, в която вдовица открива, че покойният ѝ съпруг е оставил 10 съобщения, които да ѝ помогнат да превъзмогне загубата му.

В интервюто си пред Баримор Бътлър си спомня, че е казал на режисьора, че няма да мисли за себе си в този филм, а само и единствено за Суонк. По думите му, това е трябвало да го подготви още повече за ролята на безкористния съпруг, който поставя любимата на първо място и се опитва да направи всичко възможно, за да може тя да е добре.

Въпреки желанието да поддържа Суонк в добро настроение и защитена през цялото време, Джерард отбелязва, че нещата бързо се променили и излезли извън контрол. Пред Баримор той се пошегува, че колежката му е толкова прекрасна и е удоволствие да се работи с нея, че за малко не я е убил.

Обсъждайки сцена, в която трябва да танцува с боксови шорти и тиранти, Бътлър обяснява, че е трябвало да бъде ударен в лицето от една от закопчалките на тирантата, докато се съблича, но металната частица всъщност удря Суонк в главата. По думите му, закопчалката е била наистина опасна, като операторите са били с пластмасови защитни панели пред себе си, за да не бъдат ударени.

„Беше много опасно. Трябваше просто да я откача и тя щеше да мине покрай лицето ми“, казва Джерард за сцената. След това монтажистите са щели да направят да изглежда така, че сякаш закопчалката удря актьора в лицето.

Късно майчинство: Освен Хилари Суонк, кои други актриси станаха майки след 40?

Разгледайте планинския дом на бременната Хилари Суонк

Изненада! Хилари Суонк е бременна с близнаци

В един от опитите обаче нещата не се получават по сценарий и потърпевша се оказва Хилари Суонк. „Този път пълзя към леглото, закопчалката се запира, след това се освобождава, минава покрай главата ми, удря се в нейната глава и я порязва. Беше си отворена рана, където можеше да видиш белезите от зъбци“, разказва Бътлър.

Снимките веднага са прекъснати, а Суонк е закарана в най-близката болница. Целият екип придружава актрисата, като Джерард остава на снимачната площадка, все още в боксовите шорти и чифт чорапи. По думите му, когато всички са излезли, той е започнал да плаче, защото е смятал, че е ранил сериозно колежката си.

Все пак всичко в болницата минава гладко, Хилари се завръща на снимачната площадка и филмът е завършен.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари