IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Disney прави продължения на „Играта на играчките“ и „Замръзналото кралство“

10 февруари 2023 10 50

Щастие за децата, а и за някои възрастни

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

„Никога не забравяйте, че всичко е започнало само с една мишка“.

Това са думи на Уолт Дисни, които са изречени преди повече от 40 години, когато Disney започва да установява доминация над света. Компанията бавно се развива от малко студио с няколко художници до огромна империя с множество работници от целия свят, дигитални майстори и хиляди филми зад гърба си. Разбира се, тематичните паркове също не са за подценяване, радвайки малки и големи от десетилетия наред.

Почти всички анимационни филми, които гледаме в момента на големия екран, са дело на Disney. Компанията печели общо 113 награди „Оскар“ до този момент, като 32 от тях са само на името на Уолт Дисни. Първата златна статуетка за анимация в историята е именно негова и на студиото му за „Снежанка и седемте джуджета“.

Сега добрите новини за малки и големи продължават, тъй като от Disney обявиха плановете си за следващите години и развитието на най-популярните си поредици за деца и възрастни. С една дума – пригответе се за още епизоди на „Замръзналото кралство“, „Играта на играчките“ и „Зоотопия“.

Преди няколко дни изпълнителният директор Боб Айгър осъществи важен разговор със своите инвеститори, където сподели добри и лоши новини. Започвайки с неприятните факти, той каза, че компанията трябва да освободи повече от 7000 служители и че платформата Disney+ изпитва спад в потребителите. Добрата новина обаче е, че се готвят продължения на едни от най-популярните проекти на студиото. Засега не се споменават повече подробности около процеса на работа, включително премиерни дати.

„Днес съм развълнуван да обявя продълженията на „Играта на играчките, „Замръзналото кралство“ и „Зоотопия“. Съвсем скоро ще споделим повече детайли за тях, но това е чудесен пример за това как се осланяме на най-добрите ни марки и поредици“, каза той, цитиран от Deadline.

Продължението на „Играта на играчките“ ще бъде пето в поредицата, в която главните герои са озвучавани от Том Ханкс и Тим Алън. Наскоро се появи анимацията Lightyear, където гласът на Баз Светлинна година беше взет от Крис Евънс. Що се отнася до „Замръзналото кралство“, досега са излезли два филма, съответно през 2013 и 2019 г., а „Зоотопия“ е само с една серия от 2019 г.

Историческо: „Дисни“ с първи герой, борещ се с проблемно тегло

„Дисни“ иска Джони Деп обратно на борда на „Карибски пирати“

„Дисни“ блокира „Питър Пан“, „Дъмбо“ и още анимации заради расизъм

Актьорският състав зад „Замръзналото кралство“ често казва, че е готов за продължение, ако Disney могат да измислят такова. През юни Кристен Бел се пошегува с публиката на The Tonight Show, когато им каза, че без никаква авторитетност обявява „Замръзналото кралство 3“. Докато публиката не спираше с аплодисментите и възторжените викове, актрисата бе категорична, че засега нищо не е сигурно, но се работи върху него.

„Ще запазя нещата в тайна. Но знам, че Идина Мензел наскоро каза, че е съгласна и имам чувството, че останалите също няма да откажат“, каза още Бел. Тя озвучава Ана, докато Мензел е гласът зад Елза.

За още новини от света на звездите и киното последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари