IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първи снимки: Лейди Гага е готова за ролята на Харли Куин

27 март 2023 14 30

Изпълнителката в пълна бойна готовност за новия си филм

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Лейди Гага представя своята версия на Харли Куин.

36-годишната изпълнителка, която от няколко години се подвизава и като актриса, беше уловена в Ню Йорк да снима части от предстоящото продължение на „Жокера“. Тя засне сцени в кметството на Манхатън, където към нея се присъединиха стотици статисти, които стояха на стълбите пред сградата.

Облечена като звездата от DC Comics, Гага беше видяна да носи ансамбъл, състоящ се от червено сако, черно-бяла шарена блуза, черна пола и мрежест черен клин. Певицата запази дългите си руси кичури загладени назад, докато носеше червен клоунски грим около очите си.

През 2022 година стана ясно, че Гага е избрана за ролята на Харли Куин в продължението на „Жокера“, където ще си партнира с Хоакин Финикс. Героинята ѝ обаче ще съществува в съвсем друга вселена, различна от тази, в която живееше Харли Куин, изиграна от Марго Роби за филмите „Отряд Самоубийци“, „Хищни птици“ и „Отрядът самоубийци“ от 2016 до 2020 година.

Макар засега сюжетът на филма и историята на Гага да се пазят в пълна тайна, Харли Куин, позната още като д-р Харлийн Куинзел, е любовният интерес на Жокера, следвайки всяка негова стъпка в унищожаването на Батман. Двамата се срещат в лудницата на Готъм, където Харли е лекар, а любимият ѝ мъж е пациент. Втората част на филма ще носи името „Жокера: Лудост за двама“ и отново ще бъде режисиран от Тод Филипс, който ще напише и сценария с помощта на Скот Силвър. Хоакин Финикс пак ще бъде Жокера.

Малко по-късно Гага сама потвърди участието си във филма, публикувайки анимирано видео, на което се появяват нейният силует и този на Финикс, танцуващи заедно. С това тя обяви и премиерната дата на втората част, пишейки че може да я очакваме на 4 октомври 2024 година.

Харли Куин е създадена за първи път през 1992 година за съботното сутрешно детско „Батман: Анимационна поредица“ и бързо се превръща във фаворит на феновете. Така героинята се пренася от комиксите към малкия, а след това и към големия екран.

Марго Роби: Лейди Гага ще бъде перфектна Харли Куин

Лейди Гага ще е новата Харли Куин в продължението на „Жокера“

За да отбележат Свети Валентин тази година, от Warner Brothers пуснаха първа обща снимка на Гага и Финикс като Харли и Жокера. На кадъра се вижда как двамата са в опасна близост, като Куин държи лицето на своя любим в ръцете си, а червеният му грим е по цялото ѝ лице. Според заглавието на втората част, се очаква Харли и Жокера да замислят всякакви неприятности, опитвайки се да унищожат напълно Готъм.

Що се отнася до Марго Роби, тя напълно подкрепя избора на Лейди Гага за следващата Харли Куин. „Това ме прави много щастлива. Казала съм още от самото начало, че искам Харли Куин да се превърне в един от онези персонажи, подобно на Макбет и Батман, които винаги се предават от един добър актьор на друг“, каза тя през 2022 година.

По думите на Роби, всеки човек може да направи ролята уникална и емблематична за себе си, така че зрителите не трябва да сравняват двама актьори.

За още новини от света на киното и звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари