IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовта е лудост: Първи снимки на Лейди Гага като Харли Куин

16 февруари 2023 17 40

Втората част на „Жокера“ излиза на голям екран през 2024 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Една от известните песни на Лейди Гага носи името Bad Romance (Лош романс) и ние не можем да се сетим за по-добро описание на новата ѝ екранна любовна история.

Преди няколко дни, за да отбележи Деня на влюбените, актрисата не публикува снимка с половинката си, а показа кадър от предстоящата си роля. Тя ще вземе участие във втората част на „Жокера“, носеща името „Жокера: Лудост за двама“ и ще си партнира с Хоакин Финикс. Гага ще бъде д-р Харли Куин, поемайки щафетата от Марго Роби.

Снимката беше споделена от изпълнителката в социалните мрежи и показва двамата с Финикс в момент на страстна целувка, а червеното червило на Жокера е размазано по цялото му лице. Харли Куин изглежда едновременно изплашена и заинтригувана от мъжа пред себе си, който пък все още носи целия си грим на Жокера по лицето.

„Лудост за двама“, написа само Гага под кадъра, който веднага привлече вниманието на феновете ѝ и киномани. Последните добре знаят историята между Куин и Жокера, които се влюбват в лудницата на Готъм Сити, където лекарката е психиатър на Артър Флек, но постепенно помежду им се развива любов и се оказва, че Куин не е чак толкова невинна, колкото изглежда.

Героинята беше за първи път представена през 1992 година в анимационната версия на „Батман“ и бързо се превърна в любимка на зрителите. Тя започна все повече да присъства в историите за Черния рицар, като я виждахме както на екран, така и на страниците на комикси. Марго Роби бе последна в ролята на Харли Куин за „Отряд самоубийци“ през 2016, „Хищни птици“ през 2020 и „Отряд самоубийци 2“ през 2021 година.

Избирането на Лейди Гага за наследница на Роби стана ясно през юни 2022 година, когато множество медии го оповестиха. Самата изпълнителка потвърди новината два месеца по-късно, публикувайки късо анимационно клипче, на което нейният и силуетът на Финикс танцуват на фона на класическа музика. Тогава Гага разкри и премиерната дата на „Жокера: Лудост за двама“, която е 4 октомври 2024 година.

Тод Филипс се завръща на режисьорския стол след огромния успех на първата част. Засега обаче историята на филма се пази в дълбока тайна, но заглавието издава, че най-вероятно всичко ще се върти около любовта между Куин и Жокера. Folie a Deux, както е оригиналното заглавие, е намек за психическо състояние, споделяно от двама души.

„Оскар“ 2020: Скарлет Йохансон и „Жокер“ сътвориха история

„Жокера“ на Тод Филипс е много повече от комиксов герой

Жената, която направи „Жокера“ още по-въздействащ

Що се отнася до Марго Роби, тя напълно подкрепя идеята Лейди Гага да я наследи като Харли Куин.

„Това ме прави много щастлива, защото от самото начало искам Харли Куин да бъде един от тези герои, като Макбет или Батман, които винаги преминават в ръцете на велики актьори“, каза тя през октомври миналата година. Допълва, че Гага може да направи ролята по съвсем различен начин и отново да я превърне в легендарна и емблематична. По думите на Роби, изпълнителката ще се справи брилянтно и ще бъде харесана от публиката.

„Жокера: Лудост за двама“ ще излезе на голям екран на 4 октомври 2024 година.

За още новини от света на киното последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари