IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марго Роби: Лейди Гага ще бъде перфектна Харли Куин

10 октомври 2022 17 50

Певицата ще замести актрисата в продължението на „Жокера“

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Марго Роби е повече от щастлива да предаде щафетата на Лейди Гага относно една от най-известните си роли.

32-годишната актриса даде интервю пред MTV, където казва, че е щастлива да види и други дами да влизат в обувките на Харли Куин, особено Лейди Гага. Певицата е в напреднали преговори за героинята, която ще се появи в продължението на „Жокера“ на Тод Филипс. Втората част на психотичния трилър все още очаква главния си герой, като всички се надяват студиото да постигне споразумение с Хоакин Финикс, който изигра ролята в първата част.

„Много съм щастлива, защото казах още в началото, че всичко, което искам, е Харли Куин да бъде един от онези герои, които постоянно се предават от великолепен на великолепен актьор“, каза Роби в интервюто. Тя допълни, че има възможност всеки един да превърне персонажа в свой собствен и няма опасност от повтаряне на действията и копиране.

Роби казва още, че се радва от факта, че е създала стабилна основа за Харли Куин, върху която следващите дами могат да стъпят с увереност и да изграждат персонажа по свой начин. Относно Гага, актрисата споделя, че певицата ще се справи повече от чудесно и няма търпение да я види в действие.

Лейди Гага потвърди, че ще бъде част от втората част на „Жокера“ на Тод Филипс през август тази година. Тя публикува анимирано видео в социалните мрежи, на което се виждат както нейния, така и силуета на Хоакин Финикс. Засега обаче няма официално потвърждение дали тя ще бъде Харли Куин, или сценаристът ще измисли друг персонаж за нея.

Втората част на „Жокера“ ще носи името „Жокера: Falie a Deux“, като се позовава на заблуда или психично заболяване, споделяно от двама души. Това предполага, че Жокера може да се съюзи с друг суперзлодей – вероятно неговата приятелка Харли.

Въпреки че подробности за сюжета и героите все още са неизвестни, Харли – първоначално известна като д-р Харли Куинзел – е любовта на злодея Жокера в няколко филми за Батман и се запознава със зловещия шегаджия, докато служи като негов психиатър в лудницата Аркхам в Готъм Сити.

Hollywood Reporter първи съобщи, че нова итерация на Харли ще съществува в различна вселена на DC от тази, изиграна от Роби в „Отряд Самоубийци“, „Хищни птици“ и „Отряд самоубийци“. Роби преди е казвала, че иска да си вземе почивка от въплъщаването в измисления психиатър, превърнал се в злодей.

Признавайки че няма планове да повтори своя герой в близко бъдеще, актрисата сподели, че се е изтощила от Харли и не знае точно кога можем да я видим отново на екран.

КоментариКоментари