IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейн Фонда чака извинение от Джей Ло

29 март 2023 09 00

Тя сподели история от снимачната площадка

Getty

Getty

Джей Фонда още чака извинение от Джей Ло за една от сцените в „Свекървище“. Гостувайки в шоуто на Дрю Баримор, 85-годишната актриса сподели забавна история от снимачната площадка на романтичната комедия.

85-годишната актриса разкрива, че латино дивата определено може да раздава шамари. При това не само на мъжете, които я ядосват в киното или реалния живот. Когато двете снимали филма, в който играят снаха и свекърва, тя се уверила в това.

„Нещото, което ми идва наум веднага, е че имаме сцена с шамари. Удрям я, тя ме удря, аз я удрям. Е, тя имаше огромен диамантен пръстен и когато ме удари един от многото пъти, той разряза окото ми – веждата ми“, спомня си тя.

Джейн добавя шеговито, че Джей Ло така и не ѝ се извинила за стореното.

Въпросната сцена няма как да бъде забравена – нито от Фонда, нито от Лопес

През 2019-а Лопес си спомни за нея, отбелязвайки в своя канал в YouTube, че Джейн останала с рана над веждата заради нейния нокът. Тогава тя призна, че е ударила Фонда в лицето „по погрешка“.

„Бях ужасена... Помислих си: „О, толкова съжалявам“. И тя каза: „Добре е. Добре е“, сподели любимата на Бен Афлек, говорейки за огромния лилав мехур, който изникнал след шамара.

Коледно чудо: Джейн Фонда победи рака

Джейн Фонда насърчи американците да се борят срещу забраната за аборти

Неостаряващи звезди: Тайните на Джейн Фонда за безвременна красота

Спомняйки си за комедията, в която свекървата тормози снаха си, правейки мили очи на своя син, Лопес разкрива, че за нея е било чест да работи заедно с актриса като Фонда.

На 15 май 2020 г. екипът на продукцията, събрала на едно място Джейн и Дженифър, отбеляза 15 години от снимките.

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари