IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Памела Андерсън се завръща в киното като Бриджит Бардо

30 май 2023 17 40

Секссимволът от 90-те ще влезе в ролята на своята предшественичка от 50-те и 60-те години

Снимки: БГНЕС

Снимки: БГНЕС

Бриджит Бардо и Памела Андерсън имат много общо помежду си, нищо че са родени на различни континенти и водят съвсем различен начин на живот. И двете обаче се превръщат в успешни актриси и получават титлата на секссимвол на своето време. Сеега русата красавица от Америка ще има възможност да изпита от първо лице през какво е трябвало да мине нейната предшественичка, за да се изкачи до световния филмов връх.

Преди няколко дни беше обявено, че Андерсън ще влезе в ролята на Бриджит Бардо в документалния филм "Бардо", който наскоро беше избран от Fremantle за световна дистрибуция. Очаква се проектът да се появи във френските телевизии по-късно през годината, а малко след това да бъде достъпен и за зрителите от целия свят. Продължителността му ще бъде 90 минути, а режисьор е Ален Берлинер. 

Въпреки че голяма част от детайлите около продукцията да се пазят в тайна, е ясно, че тя ще разказва за истинската житейска история на една муза на велики артисти, която често е била неразбрана. Разбира се, на екран ще видим както примери от професионалния, така и такива от личния живот на Бардо, за които се знае твърде малко. Имена като Пол Уотсън, Клод Лелуш, Ален Бугрен-Дюбург и Жан-Макс Ривиер също ще участват във филма. 

Бардо е една от първите френски филмови звезди, придобили световна слава. Звездата от "И Бог създаде жената" изживя живот под светлините на прожекторите, преминавайки от успех към скандал, след което напълно изчезна от полезрението на обществото. Виждана в наши дни като енигма, Бардо, която скоро ще навърши 90 години, се занимава с правата на жените, сексуалната свобода, страстта си към хуманното отношение към животните и не се страхува да рискува репутацията си, споделяйки открито възгледите си. 

"Този документален филм не само разглежда кинематографичния път на Бриджит Бардо, но също така навлиза в нейния завладяващ личен живот, като същевременно ни позволява да чуем нейните настоящи размисли за трогателни, понякога противоречиви моменти от нейния живот", казва старши мениджърът на Fremantle Сиър Кларк.

Известна със своята руса коса, тъмен грим около очите и секси облекла, образът на Бардо чудесно пасва на Памела Андерсън. Въпреки че ги делят около три-четири десетилетия, двете актриси имат доста общо помежду си, освен успешните си кариери. След като влиза в сериала "Спасители на плажа", Андерсън се превръща в блян за повечето мъже по света, точно както е била Бардо през 50-те и 60-те години. 

Памела Андерсън признава: Мразех как изглеждам!

Червеното ѝ отива – Памела Андерсън напомни за „Спасители на плажа“

Памела Андерсън: Искаха да участвам в „Спасители на плажа“ безплатно

След като се оттегля от екрана, Памела също се занимава с обществена дейност и се застъпва за правата на животните, подкрепяйки организацията PETA. Тя дори става неин почетен директор. От своя страна, Бардо създава фондация на свое име, която помага за спасяването и грижите за диви животни. 

Това ще е втори документален филм за Андерсън в последните няколко години. Наскоро тя пусна своята екранизирана история Pamela, a Love Story по Netflix, където споделя малко повече за личния и професионалния си живот, цената на славата и как изтичането на прословутата й секс касета с Томи Лий влияе на живота й. 

Документалният филм сякаш беше отговор на поредицата Pam & Tommy, която се пусна по Hulu с участието на Себастиан Стан като Томи Лий и Лили Джеймс като Памела. След първите епизоди, истинската Андерсън разкри, че никой не се е свързал с нея, за да иска разрешение да екранизира историята й. 

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари