IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лили-Роуз Деп дебютира провокативно в „Идолът“

7 юни 2023 11 00

Актрисата разказа за снимките на скандалния сериал

Снимка: БГНЕС

Сериалът „Идолът“ (The Idol) с Лили-Роуз Деп и The Weeknd дебютира по HBO на 4 юни на фона на спорове относно сексуално откровеното и унизително съдържание.

Първите отзиви заклеймиха сериала като го нарекоха „токсичен“ и „обезпокоителен“. Зад проекта стои създателят на „Еуфория“ Сам Левинсън, който още тогава доказа, че се цели в сложни сюжети, в които нищо не е спестено на персонажите.

Rolling Stone написа, че сериалът граничи със „сексуално порно с мъчения“, като същевременно критикува ръководството на Левинсън на снимачната площадка.

Сериалът на HBO проследява героинята на Лили-Роуз Деп – Джоселин, певица, която е претърпяла нервен срив по време на последното си турне. Тя се среща с мистериозния импресарио на нощен клуб Тедрос (The Weeknd), за да се опита да промени кариерата си в сексуално наситения сериал.

В сериала участват още Дан Леви, Джейн Адамс, Рейчъл Сенот, Давин Джой Рандолф, Ханк Азария, Елизабет Бъркли и Ан Хечи в една от последните си роли. Сериалът започва с предупреждение, че епизодът съдържа „насилие, голота и сексуално съдържание“, предава Daily Mail.

24-годишната Деп се включи в Instagram в неделя, за да сподели поредица от стилни задкулисни снимки от заснемането на сериала, на много от които се вижда как тя се забавлява с колегите си звезди на облените в неонова светлина снимачни площадки, пише Entertainment Tonight.

„Премиерата на „Идолът“ е тази вечер <3“, написа Деп заедно с публикацията със слайдшоу. „Не мога да опиша с думи как се чувствам в момента! Този сериал и хората, с които имах щастието да го направя, означават всичко за мен“.

„Заснемането беше най-специалното преживяване, което някога съм имала, и всеки ден благодаря на щастливите си звезди за най-прекрасното малко семейство, което всички заедно изградихме“, продължи тя.

Деп също така отправи специален поздрав към съавтора и режисьора на сериала Сам Левинсън, както и към своя колега и съавтор на сериала The Weeknd, чието истинско име е Абел Тесфайе.

„Сам и Абел, благодаря ви, че ми позволихте да бъда вашата Джоселин. Все още се щипя, че избрахте мен. Благодаря ви, че сбъднахте мечтите ми, обичам ви и двамата завинаги“, написа тя. „Нямам търпение да се запознаете с нашето семейство.... Xoxoxoxo“

Във филма „Идолът“ Деп е в ролята на Джоселин, начинаеща поппевица, която е подложена на натиск и влияние от Тедрос на Тесфайе, харизматичен лидер на култ/гуру за самопомощ, който обещава на Джоселин всичко и няма да се спре пред нищо, за да я направи известна.

От партита с кокаин до завързване на очите на Джоселин в студиото, лудориите на Тедрос започват да повдигат вежди в близкото ѝ обкръжение, тъй като то се представя за решение на всички проблеми на младата певица.

Актьорският състав на „Идолът“ разказа за продукцията по време на филмовия фестивал в Кан по-рано този месец и Деп обясни за някои от вдъхновенията си за Джоселин, като разкри, че е базирал героя си не толкова на съвременните попзвезди, колкото на старомодната идея за знаменитост и някои емблематични водещи дами от миналото.

„Разбира се, има толкова много невероятни съвременни попзвезди, на които се възхищавам и уважавам – и разбира се, няма как да не се сетиш, когато мислиш за персонаж като Джоселин – но определено не разказваме ничия друга история и не се опитваме да я базираме на някоя реална личност“, обясни актрисата пред Entertainment Tonight.

„Всъщност черпихме от много други влияния, които не са от попзвезди“, добави тя. „Мислехме много за Шарън Стоун в „Първичен инстинкт“, за Джийн Тиърни и Лорън Бекол... всички тези жени бяха много вдъхновяващи за мен за ролята.“

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари