IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кармен Електра се завръща на екран след седемгодишна пауза

23 ноември 2023 11 00

Актрисата ще се появи в продължение на филма, който даде старт на кариерата ѝ

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кармен Електра се завръща на екран след дълга почивка от Холивуд. 

Актрисата ще влезе в продължението на филма „Добрия бургер“, 25 години след като я видяхме за първи път на големия екран. Историята ще проследява познатите герои Декстър Рийд (Кенан Томпсън) и Ед (Кел Мичъл), които отново се събират в познатия ресторант за бързо хранене, но този път към тях се присъединява нова група от забавни служители. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paramount+ (@paramountplus)

Героите на Декстър и Ед за първи път се появиха в скеч „Добрия бургер“ през 1994 година в първия сезон на комедийното шоу All That по Nickelodeon

Във втората част ще видим отново как Декстър се проваля с опита за поредното си изобретение, докато Ед все още си работи в „Добрия бургер“. Той ще помогне на своя приятел да си стъпи на краката, назначавайки го на старото му работно място. Но както винаги, не всичко върви гладко и е само въпрос на време преди един от налудничавите планове на Декстър да постави целия ресторант за бързо хранене в огромен риск. 

Още по-добрата новина за феновете на комедийния филм е, че Кармен Електра също ще се завърне в познатата ни роля. Тя играе Роксан – служител в конкурентния ресторант Mondo Burger. В първия филм героинята ѝ получава пари от шефа си Кърт Бозуел, за да прелъсти Ед в опит да научи тайната съставка за емблематичния му сос. По време на мисията си обаче Роксан се наранява сериозно, което проваля целия план. 

Това ще е първа роля за Електра от 2015 година насам, когато тя се появи във филма Book of Fire. 

Макар времето ѝ на екран да е лимитирано през последните години, Кармен Електра все пак продължава да показва завидни умения пред камера. През лятото тя участва в рекламна кампания за марката на Ким Кардашян, SKIMS, носейки оскъдно бельо, докато мие червена спортна кола. Към нея се присъедини и Джени Маккартни

Двете дами взеха участие във фотосесия, която показва сексапилността и забавлението на лятото, както и неостаряването на жените. Те позират заедно пред измития автомобил, заедно с електрически китари и как ядат сладолед – всичко това докато носят бельо от SKIMS. 

„Не мога да бъда по-щастлива от участието си в последната рекламна кампания на SKIMS“, каза 50-годишната Маккартни. Тя допълни, че енергията на снимачната площадка е била невероятна, особено когато е снимала заедно с Кармен, която все още изглежда невероятно. „Почувствах сякаш сме отново в 90-те години, забавлявайки се!“

Кармен Електра още пази банския си от „Спасители на плажа“

Сексбомбата Кармен Електра се навлече

Кармен Електра е отново електризиращо секси

От своя страна, Кармен Електра заяви, че се е почувствала страхотно отново да бъде на една сцена с Маккартни. „Не само че изглежда невероятно, но тя също така внесе невероятна енергия в процеса и беше моята най-голяма подкрепа. Много се радвам, че успяхме да споделим този момент“, казва актрисата. 

Ким Кардашян заяви, че е избрала точно тези две дами, за да покаже тяхното влияние върху поп културата и да напомни на света, че увереността и сексапилността не могат да бъдат определяни от възрастта. „50-те години никога не са изглеждали толкова добре“, категорична е основателката на SKIMS.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари