IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кармен Електра сподели по коя част от тялото ѝ са луди нейните фенове

14 септември 2023 15 00

Няма да повярвате

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Феновете открай време са луди по формите на Кармен Електра, но едва ли предполагате коя част от тялото ѝ се оказа най-желана.

51-годишната звезда от „Спасители на плажа“ сподели, че получава най-много запитвания в акаунта си OnlyFans за нейните стъпала.

„Получавам толкова запитвания за стъпалата си, което ми е много забавно. Чудя се какво искат да правя с тях – да стъпвам върху гроздови зърна или да ги мажа със сметана?“, коментира актрисата.

И макар интересът на почитателите ѝ да е доста любопитен, звездата сподели, че и преди стъпалата ѝ са били обект на голямо внимание.

„Преди още да има интернет, имаше страници, посветени на стъпалата ми във високи токчета. Без да искам веднъж видях една такава страница, така че знам, че съществуват“, обясни още тя.

Кармен добави, че много харесва страницата си в OnlyFans, защото сама я модерира.

„Толкова съм щастлива, защото сама решавам, когато става въпрос за съдържанието“, казва тя. „Мога да почувствам свободата и творчеството да правя каквото искам, да се съобразявам с феновете и техните искания.“

Електра научава от бившия си приятел Принс, че да имаш контрол над марката си е важно. Принс умира през април 2016 г. от случайна свръхдоза фентанил.

„Той беше много интензивен човек, когато ставаше дума за работа. Той винаги беше в студиото“, каза тя пред People. „Само като виждах това ниво на отдаденост, аз просто възприемах всичко, което правеше. И ни даваше усещане за свобода в творчески план.“.

След като навърши 50 години през април 2022 г., Електра взе решение да възстанови връзката с феновете си за тази „нова, празнична глава от живота си“.

Актрисата от „Страшен филм“ също така бе вдъхновена да се присъедини към OnlyFans, след като търсенията за нея в Pornhub са се увеличили рязко след участието ѝ в документалния сериал на ESPN „Последният танц“, чиято премиера беше през април 2020 г.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари