IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ароматът на любовта идва по Bulgaria ON AIR със „С дъх на канела“

30 април 2024 16 18

Романтичният филм с Чанинг Тейтъм ще бъде на екран в 19:15

Ароматът на любовта идва по Bulgaria ON AIR със „С дъх на канела“

Не са много романтичните филми, които могат да бъдат гледани отново и отново с такъв ентусиазъм и интерес, както първия път. Познатият сюжет и развръзката ни се струват скучни и банални, което ни кара да превключим програмата мигновено. Но има и такива романтики, които привличат вниманието ти винаги и с удоволствие можеш да ги гледаш ден след ден.

Точно такъв романтичен филм е с „С дъх на канела“, който ще ни зарадва по Bulgaria ON AIR на Гергьовден от 19:15 часа.

С участието на чаровния Чанинг Тейтъм и невероятно талантливата Аманда Сайфред, „С дъх на канела“ е направен по едноименния роман на Никълъс Спаркс и ни пренася в един романтичен свят, изпълнен с безгрижни дни, плажове, море и сърф. Всичко това обаче бързо приключва, когато Джон Тайри (Тейтъм) постъпва в специалните части на армията. Ставайки свидетел на най-ужасяващите сцени в живота на един човек, той се затваря в себе си, изглеждайки като най-невъзпитания и студен човек. В двуседмичния си отпуск обаче Тайри среща Савана (Сайфред) и всичко се променя.

Бурната любов помежду им пламва веднага, карайки ги да забравят за реалността. Започват да плануват бъдещето си заедно, след като Джон приключи със службата си в армията. Савана обещава да го чака, като любовта им се поддържа от постоянната размяна на писма, когато двамата са разделени. За съжаление, плановете им не се осъществяват така, както те искат, след като атаките от 11 септември 2001 година застават помежду им.

В крайна сметка Джон се завръща в родния си град, където отново вижда Савана. Въпреки че е минало доста време и двамата са се променили, те не забравят топлите си отношения. Една прегръдка след толкова години може да значи всичко – нов шанс или просто благодарност за незабравимото лято. Дали поговорката „Далече от очите, далече от сърцето“ важи и за романа на Никълъс Спаркс, или всъщност това е една история за любовта, която разбива на пух и прах общоприетите норми, ще разберете на 6 май от 19:15 по Bulgaria ON AIR. 

В актьорския състав, освен Чанинг Тейтъм и Аманда Сайфред, влизат още Хенри Томас, Ричард Дженкинс, Люк Бенуард, Скот Портър, Кълън Мос и други.

„С дъх на канела“ ще бъде в ефира на Bulgaria ON AIR на 6 май от 19:15 часа. 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари