IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Владо Карамазов се диви на Азорските острови

25 юли 2019 05 40

Прекарах 2 ч. пред портите на рая, споделя той

Instagram

Instagram

Владимир Карамазов се диви на красотата на Азорските острови. Актьорът сподели в Instagram няколко спиращи дъха гледки от екзотичната дестинация. 

Оказва се, че страстта към фотографията е завела българина на въпросното място. Той обясни на феновете си, че скоро ще качи професионалните кадри, които е успял да направи. 

„Мисля, че съм късметлия. Поне за някои неща. Вчерашната случка ще я помня и мисля дълго. Защото можеше да не стане така, да не стане по този начин, с тези хора. За някой случката ще е банална, но не е. Два часа прекарах с шестима непознати канадци и бяхме избрани да гледаме невероятното представление на природата. Защо природата си направи труда да изнесе този спектакъл на 7 човека нямам представа. Тя криеше своите красоти в бяла пелена и бавно ни ги показваше. Показваше ги за секунди и ги скриваше. Но само как ни ги показваше! Викахме, плакахме, не вярвахме че се случва. Е такива 2 часа са си подарък за нещо. Най-хубавият ми подарък от живота“, коментира той след посещението си на остров Терсейра. 

Карамазов добави, че е изключително щастлив, защото е прекарал два часа пред портите на рая. 

„Това, което снимката показва е невероятно... Красиво, мистично, магично... А да си там, да го виждаш, усещаш, докосваш...това сигурно е несравнимо!“, написа фенка на актьора. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари