IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Поверително от Холивуд: Какво да гледаме този сезон?

7 октомври 2019 14 40

Стаси Айви разказва за най-интересното на екрана тази есен

След края на „Game of thrones“ и лятната почивка, най-сетне дойде времето за новия кино и филмов сезон, който ще задоволи „глада“ на много хора за качествени продукции. Кои са най-горещите заглавия, които ще вълнуват зрителите в следващите няколко месеца, обяснява киножурналистът Стаси Айви.

„Един много хитов сериал започва 10-ия си сезон тази вечер – това е „Живите мъртви“. Феновете на комикси го обожават. Нови и нови герои се добавят непрекъснато. Грег Никотеро продължава да създава нови светове за зомбитата“, разказа специалистът пред Bulgaria ON AIR. И уточни, че в сериала има нов злодей и това е Раян Хърт, който играе ролята на Бета.

„Една от основните движещи сили зад сериала – Грег Никотеро, е изключително талантлив и трябва да създава нови светове. Зомбитата явно никога няма да омръзнат на хората“.

Що се отнася до европейски продукции, един от сериалите, който със сигурност не трябва да пропускаме, е „Свят в пламъци“. Той започва от 10 ноември.

Действието на продукцията се развива през Втората световна война, като в него са вплетени различни човешки истории и съдби, обясни още Айви.

„Сериалът е изключително мащабен и Варшава е едно от местата, на което е сниман. Други локации са Прага, Манчестър, където се развива и действието“.

Приключиха снимките на филма Breaking Bad

В сериала участват Хелън Хънт, Шон Бин, като една от сюжетните линии е, че главният герой е влюбен в две жени.

Журналистката разказа още, че е имала възможността да присъства на снимачната площадка на сериала „Блудници“. Неговият трети сезон стартира на 8 октомври.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари