IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Били Айлиш ще пее на наградите „Оскар“

30 януари 2020 10 40

Тя е поканена за специално изпълнение

Снимка: БГНЕС

Само няколко дни след като музикалната сензация Били Айлиш сътвори история на наградите „Грами“, тя ще запише още едно постижение към своята визитка. 18-годишната изпълнителка беше поканена от Филмовата академия на САЩ за специално участие по време на наградите „Оскар“. Новината беше потвърдена и от социалните профили на двете страни.

Интересното е, че Айлиш не е номинирана за награда „Оскар“ и не се очакваше тя да присъства на церемонията. От Академията обаче явно искат да продължат добрата година на звездата и я удостояват с тази чест. Това е втората поредна година, в която изпълнител, който е спечелил награда „Грами“ ще гостува на наградите „Оскар“.

От Академията описаха предстоящото изпълнение на Били като „специално“, но не издават повече подробности около него. Според феновете, това може да е предстоящата песен за новия филм за Джеймс Бонд. Преди няколко седмици беше официално съобщено, че именно 18-годишната изпълнителка ще направи оригиналната песен за последния филм на Даниел Крейг като известния таен агент. 

„No time to Die“ ще излезе на 10 април, но това не пречи песента към него да бъде споделена с публиката много по-рано. Всичко това обаче са все още догадки и феновете ще трябва да изчакат до 9 февруари, за да разберат точно какво са подготвили Айлиш и Академията. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари