IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо законната ви половинка ви избягва

12 юни 2014 13 19

Може би грешката е във вас, а може и да не е ...

Снимка: Photl.com

Снимка: Photl.com

Бракът е съвкупност от добри и лоши моменти. Има дни, в които се топите от любов по половинката си, а има и такива, в които просто не го/я понасяте. Понякога се случва дори да чувствате, че ви отбягва и то без да имате идея защо.

В този случай не е нужно да подхождате със скандал, а да откриете каква е причината той/тя да се дистанцира от вас. Може да го/я наблюдавате с дни, може да го/я следите, може и да го/я попитате директно. Но в никакъв случай не си вадете прибързани заключения.

Ето и някои от причините, поради които той/тя може да ви избягва:

Не иска да се карате

Гузната съвест е доста силно нещо. Може би половинката ви е направила нещо нередно и се страхува, че ще побеснеете, когато научите. Така че той/тя е по-нисък/ка от тревата и гледа много да не се набива на очи у дома.

Избягва грандиозен скандал

Помежду ви се усеща напрежение, но вместо да се сблъскате директно с проблема, той/тя страни от вас. Това вероятно се дължи на нежеланието му/ѝ да се конфронтира с вас и партньорът ви просто изчаква бурята да премине и емоциите да се поуспокоят.

Има прекалено много работа

Да, това е тъпо клише, но има шанс да бъде истина. Изчакайте натовареният му/ѝ работен период да премине и ако и след това не ви обръща внимание, то значи причината е друга и разследването продължава.

Избягва интимност

Избягването на интимност може да се корени в няколко причини. Или партньорът ви има афера, или ви е бесен/бясна или е несигурен/на в тялото си.

Има афера

Съпрузите най-често се дистанцират по тази причина.

Планира раздяла

Понякога ако единият от партньорите смята да напусне другия, той започва емоционално да се дистанцира.

Има нужда от пространство

Може да сте женени от години, но любимият/любимата не е ваша собственост. Така че ако прекалено започнете да нахлувате в пространството му/ѝ и да я карате да се задушава, не се изненадвайте, ако се дистанцира от вас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )