IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ретрограден Меркурий – ще ви върви ли в работата? (1 част)

13 февруари 2020 18 00

Планетата нарушава комуникацията между хората

Pixabay

Меркурий ще стане ретрограден за първи път през тази година. Цели три седмици – от 17 февруари до 10 март той ще промени голяма част от ежедневието ни. Най-засегнатата област ще е комуникацията между хората. Очаквайте провалени срещи, проблеми с техниката и конфликти заради проблемното общуване в семейството и в офиса.

Според астролога Лесли Хейл, през този период много хора ще се почувстват объркани и по-трудно ще могат да вземат важни решения. Затова по време на ретроградната фаза не бива да се сключват важни договори и сделки.

Как ретроградният Меркурий ще се отрази на работата ви?

Специалистът предупреждава, че ако сте недоволни от работното място и искате да го смените, в момента не е най-подходящо да напускате или приемате нови предложения. Те няма да ви донесат кариерното развитие, което търсите, а само напрежение.

Вижте какво да очакват представителите на отделните зодии:

офис, жена,

Pixabay

Овен

Ретроградният Меркурий всява малко повече стрес в работата ви отколкото обичайния. Овните ще се почувстват объркани и има вероятност заради подсъзнателни мисли да затънат в пълна каша. В един момент ще ви се стори, че няма излизане от хаоса, но бъдете спокойни, след 10 март всичко ще си дойде отново на мястото и ще възвърнете мотивацията си.

Телец

Ако сте си поставили определени цели в началото на годината, може би в момента се чувствате тотално блокирали и смятате, че не ви върви. Ще срещнете известни препятствия през следващите 3 седмици, но по-тежки ще са последните дни от ретроградния Меркурий. Тогава се съсредоточете и почивайте повече. Събирайте сили, защото по-късно ще имате възможност да покажете на колегите си на какво сте способни.

Сподели своята валентинка!

Близнаци

Хората от тази зодия невинаги биват разбрани, а по време на ретроградния Меркурий ясният им разум съвсем ще се изпари. Ще имате конфликти с колегите и ще се почувствате разочаровани. Докато планетата ви управлява, „търканията“ в офиса ще продължат поради липсата или нарушената комуникация. Но вие бъдете по-търпеливи и винаги питайте, ако нещо не сте разбрали, за да избегнете критиката на другите.

Рак

Ако ви се наложи да предприемете служебни пътувания и работите с пари или документи, вземете мерки, за да не се изложите пред ръководството. Бъдете нащрек! Нещата могат да се объркат – от изпускането на полета до загубата на билетите или провал на преговорите. Винаги тръгвайте по-рано и проверявайте всички детайли, тъй като ретроградният Меркурий ще направи всичко възможно, за да ви провали плановете.

Лъв

Сега е моментът да бъдете особено предпазливи, когато става въпрос за вашето професионално развитие. Ако искате да се доказвате на работното място, то това не бива да става в следващите 3 седмици. Дори пресметливите Лъвове могат да загубят пари или да бъдат измамени заради малко невнимание по време на ретроградния Меркурий. Освен това през март ги чакат раздори, които могат да им костват работното място. Ето защо преди да кажете нещо, не бързайте, а първо помислете за последствията.

За останалите зодии четете утре в Tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари