IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Червена Луна – какво да очаквате?

9 март 2020 19 00

Ето на кои зодии ще се отрази зле пълнолунието

Pixabay

Червена или както още я наричат – кървава или Супер луна, настъпи точно в 19:47 часа на 9 март. Пълнолунието, което ще наблюдаваме в следващите три дни, съвпада с навлизането на Марс в знака Козирог. А това до голяма степен ще се отрази на представителите на зодиака.

Кои зодиакални знаци ще бъдат най-силно засегнати от Червената Луна?

Според астролозите, това ще са представителите на Дева, Риби, Близнаци и Стрелец. Специалистите посочват, че двете явления ще помогнат на някои да се справят с проблемите и да избегнат конфликтите, докато други няма да останат невредими.

По време на пълнолунието Дева се противопоставя на Нептун в Риби, което се свързва с повишено въображение.

Ако се чудите дали да направите голяма промяна, някакъв компромис или просто да разрешите стар проблем, то трите дни на кървавата Луна са най-подходящи за това.

Ако трябва да направите големи промени в графика си, искате да работите с компромис с партньора си или изпитвате нужда да отстраните проблем и да го решите, днес може да стане „този ден“.

Астролозите посочват още, че пълнолунието ще накара мнозина да помечтаят за онова, което искат да постигнат в живота си. Под действието на светлината на пълнолунието някои ще започнат да кроят планове и ще потърсят идеалния партньор. Много хора ще станат свидетели на неочаквани събития.

Родените под знака на Дева и Риби ще усетят най-силно пълнолунието. Те ще подобрят концентрацията си на работното място и ще станат по-отговорни към задачите си. Сега имат възможността да открият баланса между работата и живота, коментират астролози пред „Woman'sHealth“.

По време на Червената Луна всички представители на зодиака трябва да си изяснят кое е най-важно за тях и да пренебрегнат всичко останало, което им пречи да бъдат щастливи.

Следващото пълнолуние ще бъде на 8 април, в знака Везни. То ще разклати живота на някои зодии и те ще трябва бързо да си върнат равновесието.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари