IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ретрограден Плутон – какво да очаквате? (2 част)

28 април 2020 18 30

Рибите ще променят обкръжението си

Pexels

През 2020 г. всички 8 планети ще бъдат ретроградни. Само преди няколко дни – на 25 април, Плутон влезе в тази фаза и ще остане в нея до 4 октомври. Този сравнително дълъг период ще донесе известни промени за голяма част от представителите на зодиака.

Независимо че влиянието на планетата не е толкова отрицателно като това на ретроградния Меркурий, то ще се усети от всички. Попадайки в знака Козирог, Плутон ще накара много от нас да се освободят от токсични хора и връзки, както и да анализират всичко онова, през което са преминали до момента.

При някои зодии се очакват промени, но те ще настъпят плавно и няма да донесат кой знае какви сътресения в живота им.

Какво да очакват отделните зодии от ретроградния Плутон?

астрология IStock

iStock

След като ви представихме информация за представителите на знаците от Овен до Лъв, ето и за останалите:

Дева

Девите ще се опитат да открият истинското щастие, което поради една или друга причина ги е подминавало до момента. Друг е въпроса дали ще могат да го изживеят напълно или ще го пуснат да си отиде бързо.

Плутон ще отключи страстта в хората от тази зодия и те ще се освободят от оковите. Ще им дадат и вдъхновение за нови изживявания, от които имат нужда.

Везни

Неслучайно девизът им е „Аз уравновесявам“. Сега те трябва да оставят работата настрани и да обърнат внимание на своето семейство. С тяхна помощ ще бъдат потушени конфликтите.

Заради ретроградния Плутон, нерешителните Везни ще добият повече смелост и ще признаят чувствата си към любимия човек и близките.

жена Pexels

Скорпион

Стилът на мислене на Скорпионите и начинът, по който общуват с хората, ще се промени коренно до началото на октомври. Ако до момента те не са откривали правилните думи, сега планетата ще ги накара да говорят и да изнесат на показ онова, което са премълчавали по една или друга причина.

Представителите на този знак ще разберат, че са били твърде взискателни към определени хора.

Стрелец

Голяма метаморфоза ще претърпи ценностната система на родените под този знак. Стрелците се интересуват най-вече от духовното, като материалното никога не ги е вълнувало. Сега това ще се промени, защото ще се нуждаят от средства, за да осъществят плановете си.

Макар че не са постоянни в действията си, Стрелците ще се фокусират върху плановете си и ще направят всичко възможно, за да не се провалят.

връзка -

Pexels

Козирог

Ретроградният период на Плутон ще накара Козирозите да се преродят за нов живот. До момента те са действали по конец и са пренебрегвали личния си живот заради работата. Сега е време да променят това.

Хората от този знак ще се отърват от токсичните личности, които им пречат да се развиват. Освен това ще помислят повече за себе си и ще се погрижат за външния си вид.

Водолей

Ретроградната планета ще постави на изпитание онова, в което вярват Водолеите. Ако до момента не са се обръщали към духовното, Плутон ще им покаже, че молитвите невинаги са напразни.

Ако се отърват от своите вредни навици, Водолеите ще бъдат по-осъзнати в действията си и ще започнат своето ново начало.

Риби

Емоционалните Риби често се оплакват на своето обкръжение и търсят подкрепа. Но дали имат истински съмишленици, на които могат да разчитат? До началото на октомври, под влиянието на Плутон, маските на много от приятелите им ще паднат сами и ще им спестят куп проблеми.

От друга страна планетата ще накара Рибите да оценят колегите си, към които до момента са били скептично настроени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари