fallback

Ретрограден Сатурн – какво ви чака в любовта? (2 част)

14 May 2020 18:00

Везните трябва да се справят с несигурността

Сатурн ще бъде в своята ретроградна фаза до 29 септември. Тя ще донесе най-различни промени за представителите от зодиака. Тъй както планетата забавя своя ход, така и хората ще трябва да намалят малко темпото и да помислят за истински важните неща в живота.

Времето е подходящо за промяна в отношенията. Едни ще срещнат идеалната половинка, докато други най-сетне ще се отърват от токсични връзки и приятелства.

След като ви разказахме какво да очакват в любовта хората със зодии от Овен до Лъв, ето любопитна информация и за останалите:

IStock

Дева

На моменти сте доста егоистични. Няма нищо лошо да мислите за себе си, но обърнете внимание на вашето обкръжение. Там може би има някой, който тайно ви харесва, но вие не го забелязвате. Намерете време и за сайтове за запознанства.

Везни

Несигурни сте, но не позволявайте на тази емоция да се разраства. В момента се страхувате от обвързване и не знаете какво точно изпитвате, но затварянето у дома няма да ви помогне. Бъдете сред хората и общувайте, но не се впускайте в случайни флиртове, защото ще завършат зле.

Скорпион

Докато преди сте били отличници в секстинга, сега имате нужда от по-задълбочени разговори на други теми. Сигурно сте осъзнали, че не може да карате все с мимолетните връзки. Потърсете някого, с когото да правите любимите си занимания, но не рискувайте да го наставлявате от самото начало.

Стрелец

Свикнали сте да „режете“ хората, които ви дразнят или са ви наранили, но сега се оставете на инстинкта си. Вместо да обръщате гръб толкова рано, говорете за случилото се. С това може да спасите връзката си.

Козирог

Трябва да оставите за малко приятелите си и да се фокусирате върху интимния си живот. Може да останете сами. Използвайте това време, за да си вземете някои поуки и да поработите над несъвършенствата в характера.

Водолей

Периодът ще е напрегнат. Вие сте родени, за да давате любов, но много често пренебрегвате себе си заради другите. Един път вземете сами решение и действайте без да търсите одобрението на близките и половинката.

Риби

Не се страхувайте от неизвестното. Ситуацията е такава, че трябва бързо да се адаптирате към промените и да забравите за драмите. Потърсете подкрепата на любимия човек. Ако пък нямате, ще откриете на кого може да разчитате. Не е изключено едно приятелство да прерасне в нещо повече.

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
зодии хороскоп астрология ретрограден Сатурн какво ви очаква в любовта
0 коментара
fallback