IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ретрограден Сатурн – какво да очаквате? (2 част)

12 май 2020 18 00

Скорпионите не бива да живеят с миналото

IStockphoto

През тази година осем планети ще бъдат ретроградни. Преди Меркурий да промени плановете ни през юни, Сатурн става ретрограден.

От 11 май до 29 септември планетата забавя своя ход и ще ни даде възможност да контролираме емоциите си и да се предпазим от измами. Комуникацията между хората ще бъде изострена, като не са изключени конфликти.

Макар че много представители на зодиака ще имат шанс за ново начало, като цяло не бива да бързаме със сключването на сделки и подписването на договори. Напрежението, което Сатурн ще създаде, ще се усили през юни, когато Нептун ще стане ретрограден. После Уран попада в тази фаза през август.

След като ви разкрихме какво да очакват зодиите от Овен до Лъв от ретроградния Сатурн, ето информация и за останалите:

Дева

Заради работата и проблемите в личния живот не ви остава време за забавления. Не поемайте отговорности и нови проекти през периода, ако не можете да се справите с тях. Използвайте свободното време, за да релаксирате и предизвикате себе си. Скочете с бънджи, почнете да тренирате...

Везни

Време е да се избавите от негативната енергия. Ако съумеете да го направите, ще насърчите творческото си мислене. Ако започнете да се занимавате с изкуство или някое ново хоби, ще освободите съзнанието си от проблемите, които ви преследват. Разкъсайте оковите и започнете да живеете!

пролет, жена

IStock

Скорпион

Спрете да живеете в миналото и се порадвайте на бъдещето. Със сигурност има положителни неща около вас, които вие не искате да видите. Спрете да се бъркате в живота на другите, а помислете как да промените своя за по-добро.

Стрелец

Вие много добре знаете, че понякога се налага да рискувате, за да имате успех и да увеличите приходите си. Но по време на ретроградния Сатурн не бива да взимате прибързани решения, за да не загубите и малкото, което сте спестили. Ако обмисляте започването на нов бизнес, изчакайте до края на лятото.

лалета. жена,

IStock

Козирог

За съжаление ви чакат финансови проблеми. Заради това, че имате широки пръсти и често правите прибързани покупки, ще ви е трудно с месечните сметки. Но за щастие роднина или близък приятел ще ви подаде ръка. Послушайте съвета му, за да не затънете в дългове.

Водолей

Вашите взаимоотношения са подложени на изпитание. Хубаво е да седнете и да помислите дали сте готови за сериозна връзка и дали може да разчитате на човека до себе си. Прочистете и кръга си от приятели, много от които говорят зад гърба ви. Бъдете честни с тях, за да не ви тежи на съвестта.

Риби

Вашите мечти могат да станат реалност, но трябва да сте търпеливи и упорити. Като емоционални личности, вие се нуждаете от приятел, с когото да поговорите и който да ви насърчи за действие. Дори и да не успеете, не се притеснявайте, никой няма да ви съди. По-добре да опитате, отколкото да съжалявате, че не сте последвали сърцето си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари