IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ретрограден Юпитер – на кои 3 зодии ще повлияе най-зле?

22 май 2020 18 00

Транзитът ѝ носи конфликти

IStockphoto

Цели четири планети ще бъдат ретроградни през месец май, което неминуемо ще се отрази върху живота ни. В момента такава планета е Юпитер – от 14 май (в знака Козирог) до 12 септември. Въпреки че тя се свързва със щастието, късмета и изобилието, то за някои ще донесе повече беди.

„Ако сте работили над постигането на нещо голямо, без да имате ясен план, е време да отстъпите назад и да преосмислите подхода си“, коментира астрологът Лесли Хейл. По думите му, това не означава непременно загуба, а по-скоро насочване на действията към успеха.

Юпитер попада в Козирог, което означава, че ще донесе на някои непредвидени ситуации и те трудно ще могат да вземат решение какво да правят.

След като ви разказахме кои зодии ще засегне най-малко, ето на кои представители на зодиака ще повлияе най-силно:

астрология IStock

IStock

Овен (21 март – 19 април)

Планетата ще повлияе на вашата кариера. Напът сте да преоцените това, което правите и да се почувствате обезсърчени. Ретроградният Юпитер ще ви принуди да си направите равносметка и да бъдете по-внимателни, защото враговете само чакат да се провалите. До средата на септември ще бъдете напрегнати и ще имате проблеми с концентрацията, но в края на периода ще знаете накъде да продължите и ще сте по-спокойни.

Рак (21 юни – 22 юли)

Юпитер ще повлияе на вашите партньорства през посочения период. Не са изключени конфликти между вас и половинката. Ще си дадете сметка що за човек имате до себе си и трябва ли да продължавате заедно. Това обаче не значи, че ще приключите връзката. Много двойки ще започнат ново начало в средата на септември, след няколко изпитания, през които са преминали. Дотогава се опитайте да научите какво му липсва на другия и как да подобрите отношенията си.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Ако до момента сте имали стабилност в живота си, сега нещата се променят. Ще бъдете доста объркани и потиснати, но не се затваряйте вкъщи! Дори и нещата да не вървят по план, не се отчайвайте, а мислете положително. Ще преминете по-лесно през трудния период, ако не се жалвате, а действате и приемете подкрепа от най-близките.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари