IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ретрограден Юпитер – какво да очаквате?

19 май 2020 17 50

Фазата ще продължи до 12 септември

Снимка: iStock

На 14 май Юпитер навлезе в своя ретрограден период и ще остане там до 12 септември. Планетата се свързва с новите възможности и успеха, което ни кара да се чувстваме малко по-добре, имайки предвид, че цели четири планети забавиха своя ход през месец май. Освен Юпитер, това са Плутон, Венера и Сатурн.

зодии pexels

Снимка: Pexels

От средата на май до средата на септември ще трябва да преразгледаме приоритетите си и да помислим за благотворителна кауза, към която да се присъединим. В момента човечеството има нужда от обединение и Юпитер ни дава възможността да се сплотим. Този ретрограден период иска от нас да се вгледаме в голямата картинка и да работим заедно за едно по-добро бъдеще.

Ето какво да очаквате от 14 май до 12 септември, в зависимост от зодията.

Овен

Време е да зарежете социалните мрежи и да потърсите помощ от истинския свят. Ако имате нужда от работа, обадете се на старите си колеги и ги попитайте за съвет относно професионалното си развитие, предложение за нещо ново или пък да ви помогнат с усъвършенстването на CV-то. Не се притеснявайте да потърсите съдействие, защото има хора, които са готови на всичко за вас.

Телец

В последно време се чувствате леко напрегнати и има защо. Опитвате се да свършите всичко сами и рядко искате помощ от околните. Е, време е да забавите темпото и да обърнете внимание на себе си и на семейството. Прекарайте един-два дена вкъщи и се насладете на релаксацията. Може дори да се обърнете към медитацията, за да се отървете от мислите за работа.

Близнаци

Очаквайте скоро в сметката ви да постъпят пари, които приятел или колега ви дължи от дълго време. Когато ги получите обаче не ги харчете веднага, а по-добре ги запазете за черни дни. Идва лято и е възможно да имате нужда от финанси, които да ви спасят в трудна ситуация.

Рак

Стара любов ще се завърне в живота ви с гръм и трясък. Ако ѝ позволите да докосне отново сърцето ви, този път нещата може и да се получат. Но ако нямате интерес и вече сте започнали нова връзка, по-добре блокирайте миналото и не подвеждайте човека отсреща. Отдайте се на настоящето и се забавлявайте на максимални обороти.

Лъв

Всички тези разговори по телефона с близките и колегите стават досадни, нали? Не е задължително да отговаряте на всеки един. Ваше право е да имате лично пространство и време, в което да се отпуснете. Може дори да изключите телефона си за няколко часа. Повярвайте, светът няма да свърши, ако не отговорите на няколко обаждания.

Дева

Готови сте да преминете на следващото ниво във връзката си. Само че вие сте човекът, който трябва да направи първата крачка и да започне сериозния разговор. Опитайте се да звучите спокойно и да не натрапвате мнението си. Ако човекът до вас не е готов за нещо по-сериозно, дайте му време да помисли.

Везни

Изолацията ви даде възможност да се развихрите в кухнята и да се превърнете в истински шеф готвач. Имате достатъчно въображение, за да започнете нещо ново и дори може да се опитате да включите любимите си рецепти в книга. Ако не сте готови за глобалния пазар, то изданието може да е само за близките ви.

Скорпион

Обикновено вярвате на собствените си инстинкти, но сега все по-често се обръщате за съвет към другите. Отваряте ума и очите си за чуждото мнение и различните гледни точки. Тази промяна е добра както за вас, така и за околните. Продължавайте в същия дух и скоро пред вас може да се отвори невероятна възможност.

Стрелец

Поставянето на граници може да бъде трудно, особено когато се опитвате да останете емоционално близо до екипа си. От друга страна ви трябва малко време, в което да се съсредоточите върху собствените си мисли и настроения. Затова е добре да си създадете структура, в която да включите редовни срещи с приятели онлайн. Така хем ще поддържате социални контакти, хем ще имате лично време.

Козирог

В последно време се чувствате много добре в кожата си, но сега проблемите ви идват от работното място. Не знаете дали това е точната професия за вас, или дали този екип заслужава вашите възможности. Изпитвате леки пречки при контакта с колеги, но не се отказвайте. Опитайте се да запазите самоувереност и да преминете през неуспехите с високо вдигната глава. Скоро отново ще бъдете на гребена на вълната.

Водолей

Късметът е на ваша страна, но в случай, че усетите лоши вибрации, добре е да останете за малко у дома. Вземете си отпуск и отидете на някое отдалечено място, на което да се насладите на природата и компанията на любим човек. Трябва ви време да презаредите, за да се върнете на работа готови за нови подвизи.

Риби

Включването в хуманитарен проект ще отнеме голяма част от времето ви, но ще ви достави и огромно удоволствие. Вие обичате да помагате на хората и това е точното решение за справяне със стреса, който изолацията ни причини. Просто се фокусирайте върху една кауза и дайте всичко от себе си, за да постигнете желаните резултати.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари