IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 юни

22 юни 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Физическото и психическото ви състояние са в синхрон. Работоспособността ви ще е достатъчна, за да започнете седмицата спокойно и с умерено темпо. Поинтересувайте се и от грижите на близките си, особено на по-възрастните от вас.

Телец

Ще сте по-неспокойни от обикновено. Подходящо е да се заемете с дейности, изискващи движение. Отделете част от времето си за усвояване на нови знания. Настроението ви ще е достатъчно устойчиво, за да реагирате на непредвидените затруднения с усмивка.

Близнаци

Контактите ще са интензивни и повечето от тях ще са нови. Пестете си силите, за да реализирате предварително набелязаните замисли. Не пренебрегвайте превантивните мерки за здравето, независимо от динамиката на събитията.

Рак

Във ваш интерес е да поддържате коректни отношения с околните, независимо от техните реакции. Каквото и да се случи, следвайте принципите си и не се включвайте в обсъждането на спорни теми. Деловите срещи ще отговорят на очакванията ви.

Лъв

Днешната ви работа ще е свързана с издирване и усвояване на нова информация. Заемете се първо с това, за да си осигурите достатъчно време за конкретни действия в последствие. Вдъхновението и мотивацията ви са достатъчни, за да напреднете.

Дева

Не бързайте да скъсявате разстоянието с новите си познати и не споделяйте подробности от личния си живот с тях. Ще получите интересни предложения за работа. Преценете доколко ще е полезен натрупаният към момента опит преди да дадете окончателен отговор.

Везни

В началото на деня е желателно да се насочите към рутинните задачи. Няма да са свързани с излишно напрежение и ще можете да подредите мислите си. Следобед ще получите добри резултати от работа, изискваща систематизиране и анализ на информация.

Скорпион

В процеса на текущите си задължения не пренебрегвайте правилата за безопасна работа. Съществуват предпоставки за травма, която сте в състояние да избегнете. Въздържайте се от скъпи покупки. Приемете покана за среща с приятели вечерта, колкото и да е ненадейна. Ще ви зареди с добро настроение задълго.

Стрелец

С лекота ще се справите със задачи, изискващи физически усилия. Даже ще се почувствате добре от свършената работа, въпреки неизбежната умора. Ще се убедите в собствените си възможности и ще можете да структурирате плановете си в по-далечна перспектива.

Козирог

Не прекалявайте с разходите. Особено с тези, които сте готови да направите под натиск на изкушението, като например да купите скъпа дреха или техника, от която нямате реална необходимост. За предпочитане е да работите самостоятелно, ако има такава възможност. Екипната работа ще ви създаде напрежение.

Водолей

Емоционалният фон на деня ще е спокоен. Обърнете внимание на грижите на близките, но не удовлетворявайте излишните им капризи. Проявете пестеливост. Ще имате възможност да подновите работата по идея, от която по някакви причини сте били принудени да се откажете преди време.

Риби

Не приемайте драматично отправените към вас забележки днес. Помислете дали нямат известно основание и дали не е във ваша полза да се съобразите с тях. Обмисляйте внимателно новите предложения за съвместна дейност. Някои ще са подвеждащи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари