IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карти Таро – какво вещаят този месец за всяка зодия?

13 юли 2020 17 30

Юли дава чудесни възможности, които не трябва да изпускате

Снимка: Pexels

Има безброй причини да се обърнете към картите Таро. Най-популярната сред тях е, когато искате да разберете отговора на въпрос, който постоянно занимава ума ви, но не можете да намерите правилния отговор. Все пак, самата нужда от по-ясно разбиране на потенциалното ви бъдеще е нещо, което също би могло да ви насърчи да потърсите картите.

Може би имате нужда от Таро, за да анализирате миналото си, или може би просто сте в настроение да вземете карта и да оставите нейната енергия да ви насочи напред. И тъй като първата половина на 2020-а не беше кой знае колко добра, сега се надяваме юли да постави началото на положителна тенденция.

карти таро

Снимка: Pexels

Затова на помощ идват картите Таро, които разкриват предизвикателства, силни страни и възможности, които могат да изскочат на пътя на всеки зодиакален знак.

Овен

Толкова много неща ви се случват наведнъж. Може да се почувствате принудени да кажете „да“ на всяка възможност, насочена към вас, дори ако вече имате проблеми с балансирането на времето си. Само не забравяйте, че е напълно приемливо да изключите нещо, ако се почувствате прекалено заети. По-добре е да направите няколко неща наистина добре, отколкото много неща, които няма да са приемливи. Първо дайте приоритет на благосъстоянието си.

Телец

Сърцето ви иска да ви каже нещо. Моли ви да се съсредоточите върху красотата и да вкарате енергията си в по-фините неща. Издигнете се душевно чрез някоя артистична изява, любов или творчество. Направете нещо, което кара духа ви да се екзалтира. Отстъпете от своите притеснения и тревоги. Отделете малко време, за да си спомните и да се свържете отново с всички прелести, които този живот може да ви предложи.

Близнаци

Правите нещо както трябва. Развивате положителни навици и влагате усилията си във важните задачи. След като сте преодолели толкова много предизвикателства, сега е време останалите да отдадат нужното внимание на вашата работа. През следващите няколко дни каквото и да правите, ще проработи. Не губете интуицията си.

Рак

Конфликтът и противопоставянето може да ви попречат да постигнете целите си. Независимо дали сте съгласни с някого или сравнявате себе си с околните, тази енергия е токсична и не трябва да се фокусирате твърде много върху нея. Направете крачка назад и забравете за егото си. Вижте нещата от друга гледна точка. Компромисът, съпричастността и търпението ще ви заведат там, където искате.

Лъв

Изкушавате се от нещо, което знаете, че е лошо за вас, но все пак го искате. Въпреки че резултатът от това грешно желание може да е отрицателен, моменталното удовлетворение е много по-примамливо. Сега повече от всякога е важно да устоите на това изкушение. Това, което ще получите в замяна ще ви накара да разберете, че ограничението си е заслужавало.

Дева

Вероятно ви е казвано никога да не се отказвате от целите си, но понякога това е най-правилното и лечебно нещо, което бихте могли да направите. Време е да се научите да поставяте край, когато ситуацията вече е приключила. Независимо колко енергия сте вложили, не се раздавайте повече, защото това няма да доведе до нищо добро. Прекъснете връзките, които ви задържат.

Везни

Може би си мислите, че нямате останали опции, но реалността е съвсем друга. Имате огромен избор от възможности, от които да избирате. Просто трябва да отворите очите си и да се огледате. Обърнете допълнително внимание на вашите мисловни модели и системи от вярвания. Шансовете са че начинът, по който виждате света, е много по-затворен, отколкото си мислите. Време е да разгледате голямата картина и да повярвате, че сте способни на много повече.

Скорпион

Над главата ви отдавна тегне един важен въпрос, чийто отговор се опитвате да отлагате твърде дълго. Чакането обаче може да ви изиграе лоша шега, карайки ви да пропуснете страхотна възможност. Помислете дали отлагането ще ви донесе удовлетворение и растеж в дългосрочен план.

Стрелец

От дълго време се чувствате така, сякаш се губите. Сега е моментът да се върнете към ценностите, навиците и вярванията си, които винаги са работили във ваша полза. Може би дори е време да създадете някои нови. Така или иначе искате да създадете структура в живота си, чието изковаване ви позволява по-дълбоко духовно разбиране.

Козирог

Вдъхновени сте от визията си за бъдещето и сте страстни към всичко, което бихте могли да постигнете. Време е обаче да овладеете тази страст и да помислите сериозно за целите си. Ако можете да съпоставите този огън с устойчивост и фокус, нищо няма да ви спре по пътя към това, което желаете. На прага сте на голям успех, но първо трябва да докажете, че сте достоен за него.

Водолей

Вселената ви предлага нов път, който е изпълнен с обещания, но изисква ангажираността ви, за да реализирате пълния си потенциал. Не се заблуждавайте от първоначалния блясък на всяка възможност, защото тя ще поиска пълното ви внимание. Не се страхувайте от отговорността, защото си заслужава и на финала ви очаква награда.

Риби

Знаете какво искате. Сега Вселената ви казва да постигнете целите си. Ако сте търсили знак, за да започнете личен проект, това е той. Можете да се надявате и да се молите мечтите ви да се сбъднат, но ако не действате те ще си останат само една фантазия. Сега е вашият шанс да преминете бариерите, да преодолеете предизвикателствата и да се засилите към желания резултат. Не се бавете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари