IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 юли

22 юли 2020 09 00

Ето какво да очаквате от днешния ден

Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Събитията в по-голямата си част ще са приятни. Ще научите интересни новини или пък ще имате възможност да участвате в интригуващи дискусии. Предложения за промяна на социалния или професионалния ви статус също няма да липсват, но не е нужно да бързате с отговорите.

Телец

Ще се натъкнете на затруднения или на враждебност на работното място. Запазете спокойствие и помислете дали изобщо си заслужава да реагирате или всяко ваше действие и дума само ще влоши положението. Приемете го като начин да разберете кой ви е враг и кой би ви подкрепил.

Близнаци

Благоприятен период, в който можете да преразгледате условията по всичките си сделки. Вероятно ще откриете резерви за подобряването им. Във връзка с това ще можете да предприемете и леки промени на перспективните си планове.

Рак

Минимум няколко човека ще имат нужда от съдействието ви. Не отказвайте. Ще ви се реваншират подобаващо, а вие ще се почувствате доволни от направеното добро.

Лъв

Слънцето днес навлиза във вашия знак. Ще направите всичко, което сте си наумили, но не се надявайте на свободно време. Вечерта, макар и уморени, ще си дадете сметка, че имате повод, ако не за гордост, то поне за радост. Подарете си нещо, което ви доставя удоволствие.

Дева

Ще ви е нужна малко повече инициатива, за да постигнете успехите, към които се стремите. Владейте реакциите си и не се поддавайте на провокации. Преценявайте дали някои „молби“ не са опит за манипулация. Заниманията, които харесвате може да ви донесат и някакъв приход.

Везни

Проявете пестеливост. Ще получите доста добри резултати от някои занимания и може да ви хрумне да похарчите нещо за себе си. Овладейте разрушителния порив и вместо това заведете близките си на вечеря на открито.

Скорпион

Нечия усмивка, дума, комплимент ще повиши настроението ви за целия ден. Ще ви активира и ще направите много повече от онова, което предварително сте си намислили. Осигурете си заслужена почивка в компанията на любимия човек или любимите занимания. Ще имате нужда.

Стрелец

Рутинната работа няма да ви затрудни и ще разполагате с достатъчно време. Не стойте със скръстени ръце. Прегледайте последните публикации в практикуваната от вас област. Систематизирайте научените новости. Съвсем скоро ще ви влязат в употреба.

Козирог

Събитията ще се развиват бавно, независимо от предпочитанията ви. Новини, които с нетърпение очаквате, може и да не се получат днес. Не се обезкуражавайте и не се разколебавайте за перспективните си замисли. Винаги има възможност да се случи нещо по-добро.

Водолей

Работоспособността ви ще е достатъчно висока, за да се заемете с няколко неща едновременно. И ще се справите, но ако са в рамките на дейности, които познавате много добре. Що се отнася до новите занимания, с тях е препоръчително да изчакате.

Риби

Много подробно обмисляйте действията си. Правете си детайлни схеми, преди да започнете каквото и да било. И бъдете готови с резервни варианти. Ще ви потрябват.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари