IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 август

24 август 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Противоречив ден. Както затрудненията, така и възможностите ще са нестандартни, необичайни. Ще можете да завършите отдавна започнати и прекратени по някаква причина занимания или такива, с които се заемате сега, но сте подготвяли доста дълго време.

Телец

Не се възгордявайте от постиженията си. Вслушвайте се в разговорите, които се водят около вас. Ще ви подскажат изумително лесно и в същото време впечатляващо решение стар проблем.

Близнаци

Ориентирайте усилията си към професионалните задължения преди обед. След обед обстоятелствата ще ви позволят преодолеете някои затруднения по уреждането на личен проблем, който към момента е изключително важен за вас.

Рак

Не е желателно да давате пари на заем, дори да става дума за минимални суми. Отказът ви да „услужите“ може да се отрази негативно на отношенията с човек, когото познавате отдавна. Съгласието ви, обаче, със сигурност ще предизвика окончателно прекратяване на тези отношения.

Лъв

Ако условията са подходящи и можете да се посветите на занимания, изискващи въображение, то направете го. Ще са проверка за издръжливостта ви, но и добра възможност да демонстрирате най-впечатляващите си умения.

Дева

Придържайте се към обичайната си прецизност, изпълнявайки днешната работа. Ако не отвличате вниманието си със странични дейности ще успеете да довършите всичко през първата половина на деня. След обед е вероятно да ви поканят на непредвидена професионална дискусия, която ще се окаже доста полезна.

Везни

Изпълнението на творческа задача ще е повод за създаване на ново и доста интригуващо делово запознанство. Не е изключено да откриете доста общи интереси с въпросния партньор. Преценявайте поведението си, за да не изпратите погрешни сигнали за начало на романтична връзка.

Скорпион

Възможно е да попаднете в някаква конфликтна ситуация, провокирана от непознати. Запазете присъствие на духа и търсете начин да се измъкнете без да поемате каквито и да било ангажименти. Ако не успеете може доста време да се наложи да се разправяте с последствията.

Стрелец

Въздържайте се от каквито и да било разправии с представители на държавната администрация. Не само няма да успеете да защитите правата и позициите си, ами може съвсем умишлено да ви създадат допълнителни проблеми.

Козирог

Придържайте се към предварително установения си график. Присъщото ви спокойствие и аналитичност ще са основни фактори, улесняващи текущата работа. Възможно е да в потърсят отговорност за стара грешка. Проверете дали наистина е допусната от вас.

Водолей

Ще ви е трудно да намерите решение на спорните въпроси самостоятелно. Потърсете мнението на близките или колегите си, в зависимост от темата на проблема. Ще се почувствате много по-безопасно, получавайки подкрепа.

Риби

Ще си осигурите условия за завършване на доста сложен проект след намесата на влиятелна личност. Усилията ви ще бъдат забелязани от шефа, но може да предизвикат негативна реакция от страна на колегите. Не се впускайте в излишни обяснения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари