IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжът Риби е загадъчен и нежен любовник, как да го покорите?

25 септември 2020 17 30

Какво трябва да знаете за връзка с него

Снимка: Istock

Той не е такъв, какъвто изглежда. Риби е най-загадъчната зодия за мъже. Жените или го обожават, или страстно го мразят. От своя страна мъжът Риби идеализира жената до себе си, но и изисква достатъчно в замяна. Най-ужасните думи за него са: „Вече не те обичам“.

Как да го покорите?

1. Инициативата трябва да дойде от вас. Бъдете готови за неговата нерешителност и „откъсване от реалността“. Не се опитвайте да го принуждавате да бъде силна личност, не изисквайте твърде много от него. Има една тайна – това, което виждате в него, той ще ви отвърне със същото.

2. Рибите ценят толкова уникалния си вътрешен свят и са толкова потопени в собствените си преживявания, че всяка активна принуда да предприемат действия ще се възприеме като насилие над самите тях. Той не понася думи като „трябва“, заменете я с „бих искала да...“.

3. Рибите се нуждаят от нежност и разбиране, а прекалено грубото или потребителско отношение към тях веднага убива всички чувства.

4. Трябва да му помагате да подобрява самочувствието си постоянно. Той се съмнява във всичко, затова го насърчавайте!

5. Не е нужно открито да показвате грешките му. Ще видите как една рибка се превръща в акула. А когато е нервен един мъж Риби – по-добре да не сте около него.

6. Рибите са много нежни любовници. Но за тях е важно да чуват, че сте с него и с никой друг.

7. Те обичат да говорят. И дори идеите му да са далеч от реалността, слушайте го внимателно. Това е един от най-преките пътища да се влюби във вас.

8. Рибите много обичат мистериозната релаксираща обстановка, приглушената светлина, тихата и мелодична музика. Често създавайте такава среда, организирайте романтични вечери и без причина, избягвайте ежедневието и рутината във връзката си. И им признавайте любовта си възможно най-често.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари