IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 октомври

15 октомври 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Работоспособността ви е висока и сте доста по-прозорливи от обикновено. В състояние сте да „надушите“ всеки опит за измама буквално във въздуха. Наблюдавайте поведението на хората около себе си. Дребни детайли ще ви подскажат кой методично се опитва да ви създава затруднения.

Телец

Контактите ще са интензивни, разнообразни, на моменти дори затруднителни, но плодотворни. Във ваш интерес е да влеете силите си в колективната работа. Старанието и уменията ви ще получат висока оценка.

Близнаци

Професионалните дискусии на моменти може да се деформират в ожесточени спорове. За съжаление опонентите ви ще са по-влиятелни или на по-високо йерархично ниво от вас и ще се опитат да ви неутрализират по всички възможни начини. Отстоявайте позициите си аргументирано и без излишни емоции.

Рак

Избягвайте местата, където има струпване на много хора. Дистанцирайте се от случайни конфликти на улицата, в градския транспорт, в магазините. Няма да ви навредят директно, но ще се отразят деструктивно на настроението ви.

Лъв

Заредете се с търпение, ако се налага да общувате с представители на държавната администрация. Поведението им ще е неподходящо или като минимум ще демонстрират липса на компетентност. Обосновавайте претенциите си на нормативната уредба.

Дева

Обстановката около вас ще е доста хаотична. У дома без никакви опасения можете да „вземете управлението в свои ръце“. Не стоят така нещата на работното място. Там не е желателно да превишавате правомощията си.

Везни

В рамките на деня през определени интервали от време е възможно да ви обхваща безпричинна тревога. Опитайте се да възстановите душевното си равновесие с предпочитана музика или дихателни упражнения. Не споделяйте за състоянието си. Вместо разбиране ще получите снизходителност и ще се почувствате още по-зле.

Скорпион

През първата половина на деня ще ви възложат допълнителни и непредвидени задачи и ще е много трудно да следвате първоначалната си програма. Овладейте пристъпите на раздразнителност. Направете каквото се изисква от вас, част от набелязаните ангажименти ще отпаднат в процеса на работа.

Стрелец

Обаждане и двусмислено изказване на делови партньори, с които от доста време работите, ще ви озадачи и разтревожи. Не задавайте въпроси, изчакайте да уточнят претенциите си. Ще се окаже „фалшива тревога“, дребни детайли за доуточняване, които по никакъв начин няма да навредят на бизнеса ви.

Козирог

Различия в принципите между поколенията ще нажежат обстановката у дома. Въздържайте се от изказвания, за които бихте съжалявали. Правилната тактика е да не постъпвате с околните така, както не бихте желали да постъпят с вас. Прекратете споровете, няма да намерите правилното решение днес.

Водолей

Постъпка на любимия човек може дълбоко да ви засегне. Опитайте се да разберете причините преди да атакувате с обвинения. Може би става дума за труден избор и правилният начин в случая е да предложите помощ, а не да се цупите.

Риби

Ситуациите, в които попадате днес ще ви оставят усещането, че се налага да се откажете от нещо, на което държите. Че то ще остане необратимо в миналото ви. Не го приемайте драматично. Както знаете, когато Господ затвори една врата, обикновено отваря друга.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари