IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп за зодия Дева: Кои са сродните ѝ души?

16 октомври 2020 17 30

Нейният девиз е „Аз анализирам!“

Pixabay

Девите са големи перфекционисти. Ръководени от Меркурий, хората от този знак обичат да изпипват и анализират нещата, за да са сигурни, че плановете им няма да се провалят. Макар и кротки по характер, те обичат да държат нещата под контрол и не понасят мързела. 

Според астролога Касиди Кейн, всяка Дева се нуждае от партньор, който може да поеме отговорност и знае какво иска от живота. Те се грижат за всичко, но не харесват онези, които предпочитат около тях да цари хаос. Козирозите споделят чувството им за дълг, докато Рибите им носят баланс и стават за сериозна връзка. 

Кои са сродните души на зодия Дева? 

Дева, зодии,

Pixabay

Телец (20 април – 20 май)

Девите си пасват с Телците, защото те са надеждни половинки и домошари. И двамата са земни знаци, поради което има доста прилики между тях. И докато първите се притесняват и постоянно „се вкарват във филми“, другите им напомнят, че животът е гаден, но трябва да гледаме на него по-положително. 

Телецът балансира, докато Девата изпълнява неговите амбиции и планове за перфектната връзка. Заедно са грижовен тандем, който ще направи връзката им изключително спокойна. 

Рак (21 юни – 22 юли)

Макар и с управител Меркурий, Девите трудно изразяват чувствата си и в началото се доверяват по-трудно. Те са много емоционални, но не го показват на човека до себе си. Според Кейн, именно Ракът може да разкрие какво се крие в душата им. 

Връзката между Дева и Рак е на по-дълбоко ниво и е една от най-здравите. Девите помагат на Раците да придобият повече увереност в себе си, защото обикновено са по-плахи и стеснителни. 

Козирог (22 декември – 19 януари)

Девата веднага ще хареса един представител на зодия Козирог. Той е трудолюбив (е, понякога прекалено), държи на думата си и има цел в живота. Едно от нещата, заради което двамата са същински сродни души, е това, че не им пречи кариерното развитие на другия. Освен това уважават личното пространство на половинката си. 

Астрологът разкрива пред Bustle още, че за да имат хубава връзка, Девата и Козирогът трябва да се научат кога да приключат с работата и да се отдадат на почивка. Ако разпределят по-добре времето си, ще се справят както с ангажиментите, така и с планирането на почивки и безгрижни часове в спалнята. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари