IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

19 октомври 2020 16 30

Астрологична прогноза за периода 19 – 25 октомври

Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 19 – 25 октомври, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Предстоящият период няма да е от най-лесните. Ще се натъквате на различни дребни препятствия, които ще затрудняват ежедневната ви работа и ще ви развалят настроението. Както личните, така и деловите отношения на моменти ще са конфликтни и ще създават усещане за неудовлетвореност. Постарайте се да овладеете емоциите, независимо от всичко. Подхождайте към новите си познати предпазливо и без прекалени очаквания. Въздържайте се от прояви на разточителност и скъпи подаръци. Не се лишавайте от развлечения, но подбирайте такива, за които не се налага да изразходвате запасите си.

Телец

Темпото на работа през тази седмица ще е неравномерно. Ще има дни, в които разпределението на задачите ще зависи изцяло от предпочитанията ви и други, в които ще трябва да се адаптирате към колективния ритъм. Отнасяйте се отговорно към задълженията си и не се опитвайте да избегнете допълнителните задачи. Ще удивите и околните, и себе си с постигнатите резултати. Доверете се на интуицията, ако се налага да уреждате финансови въпроси на лично ниво. Лесно ще разберете кой наистина има нужда от помощ и кой се опитва да ви използва или въвлече в измамни схеми.

Близнаци

Ще се случат промени, които не сте обмисляли целенасочено, но въпреки това ще ви зарадват. Ще сте доста по-впечатляващи и въздействащи от обикновено и ще спечелите на своя страна личности, които с радост ще ви помогнат да напреднете с проектите си. Ще получите и интересни оферти за бизнес-сътрудничество. Не забравяйте, че Меркурий е в ретроградна фаза и някои детайли може да ви убягнат. Обмисляйте сделките си внимателно и придържайки се към идеята, че не е толкова важно да спечелите, колкото да не загубите.

Рак

Събитията ще се развиват в рамките на предположенията ви, но това не означава, че от време на време няма да попадате в сложни ситуации, изискващи самообладание и бърза реакция. Не се очакват кардинални промени нито на работното място, нито в личен план. Отклонението от една или друга набелязана цел ще е временно. В такива моменти е препоръчително да овладеете емоциите и да приемате случващото се философски. След като не сте в позиция да въздействате върху ситуацията, то пробвайте да се възползвате от нея максимално. Финансовите загуби, които евентуално е възможно да претърпите, ще са свързани с авария, здравословен проблем или неподходяща инвестиция. Във възможностите ви е да ги избегнете.

Лъв

Началото на периода ще е спокойно и обещаващо. Нищо няма да осуети напредъка ви. С каквото и да се заемете ще получите ако не очакваните, то поне най-добрите възможни резултати. Усещането, че „всичко е под контрол“ няма как да не ви зарадва и окуражи. След сряда ситуацията леко ще се промени, а от вас се изисква да запазите присъствие на духа и да не се поддавате на провокации. Те ще дойдат от човек, който завижда на успехите ви и търси начин да пречи. Предприемайки ответни действия, мислете как ще се отразят на позициите ви в бъдеще. Що се отнася до уреждането на финансови въпроси, най-добре е временно да намалите темпото и да не разчитате на сериозни постъпления.

Дева

Неприятностите ще са по-скоро от професионално естество и, макар и дребни, ще се отразят негативно на емоционалното ви състояние. Вие сте достатъчно прагматични, за да си наложите да мислите обективно и рационално. Ако не сте в позиция да се противопоставите на хората, които ви „мътят водата“ на работното място, то поне опитайте да се овладеете и да не пренасяте служебните проблеми у дома и обратно. Отношенията с близките ще са спокойни, но не и разнообразни. Оценките ви за „важност и спешност“ на задълженията ще се различават. Постарайте се да не се конфронтирате. Въздържайте се от скъпи покупки с дългосрочно предназначение, освен ако не са уговорени предварително и отказът от тях би предизвикал допълнителни разходи.

Везни

Доста дейности, които преди време по някакви причини се е наложило да стопирате в началото на седмицата ще потръгнат. Ще успеете да довършите ако не всички, то поне част от тях и ще изпитате задоволство от постигнатото. В тази връзка е вероятно да уредите и административни въпроси, които към момента са ви били отказвани, което ще е своего рода победа над бюрокрацията. В края на седмицата ще разполагате с достатъчно време за себе си и за обмисляне на личните въпроси, които предизвикват безпокойство. Справянето с изостаналите задачи ще се отрази положително както на материалното ви положение, така и на професионалния статус.

Скорпион

Слънцето ще навлезе във вашия знак през тази седмица. Повечето спорни въпроси ще са свързани с личните отношения. Преценявайте внимателно поведението си. Съвсем невинни шеги и закачки може да провокират прояви на ревност от страна на любимия човек. Особено предпазливи бъдете на работното място, въздържайте се от „погрешни“ сигнали, които биха заблудили някой от колегите ви, че търсите възможност за сближаване и интимност. Друг потенциален източник на неприятности ще са роднините ви. Не се учудвайте, ако се опитат да ви ангажират с част от своите отговорности. Отстоявайте позициите си уверено, но без пристъпи на враждебност. Финансовото и материалното ви състояние ще са без промяна. Не е изключено да спестите малка сума от покупки, които ще направите на по-ниски от предполагаемите цени, с което пък ще компенсирате други разходи.

Стрелец

Началото на седмицата ще е динамично, но вдъхновяващо. С каквото и да се заемете, ще го направите без прекалено много усилия и разход на ресурси. Ще получите комплименти дори от хора, които обикновено подминават постиженията ви с мълчание. Заредени с добро настроение ще намерите начин да преодолеете някои различия с колегите си и да подобрите отношенията в колектива. Единствената опасност е, че въодушевени от успехите, може да започнете да превишавате правата си и да давате разпореждания, които не влизат в преките ви задължения. Ще си създадете неприятности, ако прекалите. Няма да получите допълнителни приходи от текущата си работа, а тези от предишни дейности ще са по-малко, отколкото очаквате, така че бъдете пестеливи.

Козирог

Нищо особено и запомнящо се няма да се случи през тази седмица. Ще сте заети предимно с изпълнението на професионалните задачи и грижата за дома и семейството. Рутината на моменти ще създава напрежение или най-малкото отегчение. Съсредоточени в задълженията си обаче ще успеете да овладеете емоциите и да си свършите работата по обичайния за вас прецизен начин. Редуването на дейностите е начин да внесете минимално разнообразие в ежедневието и да запазите нивото на работоспособността си. Всички довършени дейности ще се отразят положително върху приходите ви. Редуцирайте текущите разходи и се въздържайте от дългосрочни инвестиции, освен ако не са свързани с получаване на нови знания и умения.

Водолей

Съчетанието на привлекателност и стабилен тонус ще ви „отвори“ много врати. Ще спечелите благоразположението на личности, с чието съдействие ще можете да напреднете професионално или по отношение на бизнеса. Типичната за вас общителност и оригинално мислене ще ви помогнат да стабилизирате позициите и да разширите възможностите си. Спазвайте йерархичната субординация и се въздържайте от жестове на фамилиарност с деловите си партньори. Те биха ги възприели като опит да навлезете в личното им пространство и ще навредят на отношенията. Контактите ще са интензивни. Ще се запознаете с интересни хора и ще присъствате на различни събития с изкушаващи предложения. Не прекалявайте с разходите.

Риби

Не очаквайте кардинални промени в нито една от областите, в които се изявявате. Не се надявайте и на впечатляващи успехи. Ориентирайте усилията си към текущата работа. Придържайте се към правилата и се опитвайте да спазвате предварително поетите ангажименти, особено що се отнася до сроковете за изпълнение и разплащане. Обмисляйте внимателно идеите, с които имате намерение да се заемете в близкото бъдеще. Отчитайте необходимостта от външно участие в реализацията им и до колко то ще се отрази на личните и деловите ви взаимоотношения. Търсете баланс и равномерно разпределение на силите и времето. Не е изключено да получите някакви материални придобивки. Допълнителни финансови постъпления може да получите само от онлайн продажби на вещи, които вече не са ви необходими.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари