IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 октомври

20 октомври 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Непредвидените преживявания ще са свързани с външни влияния. Ефектът от тях ще е по-скоро комичен дори с минималните грижи, които могат да ви създадат. Довършете най-отегчителните си занимания. Не го ли направите, работейки по всички останали, непрекъснато ще се сблъсквате с проблеми.

Телец

Фактът, че между вас и околните има някакви разногласия съвсем не ги прави ваши врагове. Анализирайте внимателно твърденията им. Може да се окаже, че са основателни, а вие пропускате нещо важно и е във ваш интерес да промените тактиката си.

Близнаци

Тонусът ви ще е леко занижен. Ще се чувствате по-сигурни в себе си, ако работите самостоятелно. Не е желателно обаче да се заемате с дейности, за които предварително знаете, че ще ви е нужно съдействие, дори да са ви го обещали. Реалността няма да удовлетвори очакванията ви.

Рак

Неочаквано предложение за промяна на работното място, длъжността, позицията или условията на работа може да ви вкара в недоумение. Ако на „първо четене“ условията ви устройват, не отлагайте отговора. В последствие може да се окаже, че са и по-добри.

Лъв

Безобиден на пръв поглед разговор на работното място за кратко време ще се превърне в доста остър конфликт. Запазете спокойствие и наблюдавайте. Ще разберете кой наистина държи на вас и кой е готов при минимална опасност да се превърне в истински Юда.

Дева

Човек, с когото от доста време не общувате в следствие някакви административни неуредици, ще се опита да възстанови добрите отношения. Не отказвайте, но и не разпитвайте какви са причините. Съвсем скоро ще научите информацията, която ви е нужна.

Везни

Преценявайте изказванията си много внимателно. Освен хората, които познавате, в групата на събеседниците ще има и непознати. Ако допуснете грешка, тя може да бъде използвана срещу вас.

Скорпион

Ще се наложи леко да промените професионалните си планове и да се заемете с допълнителни задачи. Ще се справите, ако разпределите оптимално времето, с което разполагате. Бъдете внимателни, в случай, че се наложи да правите онлайн банкови трансакции.

Стрелец

Ще е задължително днес да покажете, че сте истински Стрелец. Всяка поставена цел трябва да е „точно в десетката“. Отклонението, дори минимално, ще е загуба на ресурси, а може би и на възможности.

Козирог

Не е изключено да ви потърсят отговорност за работа, с която сте се занимавали в началото на месеца. Опитайте се да „върнете лентата“ и да си спомните дали наистина е в преките ви задължения или се опитват да ви обвинят за чужди грешки. И в двата случая ще сте в контрол на ситуацията, ако откриете източника на проблема.

Водолей

Проверявайте много прецизно всяка новопостъпваща информация, която е свързана с пряката ви работа, особено ако става дума за комерсиални сделки. Не е изключено да получите подвеждаща, грешна или непълна и да претърпите материални загуби.

Риби

Прегледайте състоянието на авоарите си. Не е изключено да откриете техническа грешка или опит за злоупотреба със сметките ви. Ако имате „висящи“ заеми към физически лица, издължете се, макар и частично. Така ще си осигурите възможност за следваща помощ при необходимост.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари