IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как различните зодии приемат стареенето?

29 октомври 2020 17 30

Вижте как се справят с мисълта за напредването на възрастта различните знаци

Istock

Всеки човек приема по различен начин идеята за съзряването и напредването на възрастта. Вижте как това се влияе и от неговата зодия. Представителите на 12-те знаци приемат и се справят с идеята за стареенето по различни начини. Ето как:

Овен

Хората от този знак не могат да свикнат с идеята, че енергията им отслабва с възрастта и правят всичко възможно, за да запазят издръжливостта си максимално. Те са упорити и полагат огромни усилия, за да се чувстват и да изглеждат добре във всяка възраст. След като младежката им красота премине, те намират начин да изглеждат добре и в зряла възраст. Те не са прекалено сурови към себе си и знаят, че по-важен е вътрешният блясък на човек, а не толкова външните му черти. Овенът се поддържа млад и заради склонността си към приключения.

Телец

Хората от тази зодия са хедонисти. Те обичат всички хубави неща в живота: богатата трапеза, изисканите дрехи, скъпите вещи, луксозните почивки и т. н. Умереността никога не присъства в техния речник. Тяхната философия е: „За какво ми е да живея до 100 години, ако трябва да се откажа от сладкишите, алкохола и кафето?“ Въпреки това Телците също започват да живеят по-здравословно с напредването на възрастта, като най-често намират начин да забавят темпото в професионален план. Така им остава повече време да се наслаждават на малките прелести в живота.

Близнаци

Представителите на този знак са пример за двойственост. Те са живо доказателство, че възрастта е само число, а младостта е състояние на духа. С напредването на възрастта Близнаците никога не се разделят със своята великолепна енергия. Те поддържат ума си активен, а освен това винаги са в крак с модните тенденции, което значи, че са в крак с младостта. Те са хора, които винаги обичат да опитват нови неща – качество, което ги държи на една крачка пред връстниците им през целия им живот.

Рак

Раците обожават рутината и ритуала. Те са хора, които са склонни да си изградят свои собствени здравословни уелнес ритуали и да ги спазват цял живот. Те са от хората, които ще правят упражнения ежедневно, ще се хранят внимателно и умерено. Освен това те се нуждаят от много любов и доброта. Ако са обградени от много близки и обичани хора в живота си, те ще остаряват много по-грациозно. Раците разбират това и подхранват отношенията си с приятелите и членовете на семейството си, което им действа зареждащо и ги държи в кондиция.

Лъв

Смехът е най-доброто лекарство и хората от този знак го знаят най-добре. Те обичат да си угаждат, да се забавляват и да си създават радости в живота, които да предизвикват усмивката им. Чувството за хумор на хората, родени под знака на Лъва, както и позитивната им нагласа, им идват на помощ в по-трудните времена. Лъвът е огнен знак и обича да прекарва повече време на слънце, а слънчевите бани засилват имунната му система. Лъвът приема с лекота възрастта, особено когато може да остарява на място с по-топъл климат.

Дева

Девите обичат животът им да бъде добре структуриран и обикновено това важи и за сферите на храненето и спорта, където винаги следват някакви режими. Те имат склонността да се фокусират върху детайлите, а това им донася притеснения и излишен стрес. Те знаят, че стресът е равен на ранно стареене и затова гледат да му противодействат по различни начини. Най-често го правят чрез йога, медитация и разходки сред природата. Девите са хора, които с възрастта преживяват огромна трансформация в мисленето.

Везни

Ключът към всичко в живота на Везните се крие в думата баланс. Това им позволява да минават през различните възрасти с грация, с гордо вдигната глава и без излишни сътресения. Представителите на този знак са склонни да поддържат здравословен начин на живот, без това да им коства големи усилия. Те го правят някак естествено. Освен това Везните обичат интелектуалните и артистични занимания, а това запазва ума им остър през целия им живот.

Скорпион

Дали заради добри гени или заради добра дисциплина, Скорпионите също остаряват едва забележимо. Те са младолики и поддържат тялото си в добри тонус и кондиция, чрез ежедневно движение. Хората от тази зодия са смирени в идеята си за напредването на възрастта и не ѝ обръщат особено голямо внимание. Те често живеят в лека изолация, която понякога им е от полза, тъй като съхранява енергията им. Освен това Скорпионите са склонни да работят до много късно в живота си, което също ги поддържа активни.

Стрелец

Приключенският подход към живота на хората от този знак е ключът към техния лесен преход от младостта към зрелостта. Тяхната естествена склонност да се държат като по-млади от фактическата си възраст също им е доста полезна по отношение на това как се чувстват и как изглеждат с напредването на годините. Освен това Стрелците винаги имат пред себе си цели за постигане и територии за изследване, без значение на колко години са, което също ги държи будни.

Козирог

Истината е, че Козирозите от съвсем млади се държат като възрастни. Това е знакът на зрелостта, отговорността и стабилността. Именно затова тези хора стават още по-интересни и одухотворени с напредването на годините. Те не полагат усилия да спрат часовника, защото се гордеят с всяка възраст, в която се намират. Хората, родени под знака Козирог, осъзнават факта, че чрез спорт и качествена храна могат да запазят здравето си в по-добро състояние в годините, но са умерени и в това отношение. Почти няма Козирог, който да е фитнес маниак или твърде стриктно да спазва някакви диети.

Водолей

Хората от този знак обичат да мислят за бъдещето и не се страхуват от него. Този техен подход към живота ги държи свежи, когато другите вече се чувстват уморени. Човекът Водолей е интелектуалец по рождение и той много добре осъзнава, че след определена възраст тялото му се нуждае от по-качествена храна и от редовни упражнения, за да остане по-дълго време в кондиция. Представителите на тази зодия се грижат умело и за своето психично здраве, залагайки на доброто общуване, доставяйки си малки удоволствия и намирайки време за почивка.

Риби

Рибите плуват по течението и това им помага да приемат адекватно мисълта за стареенето. Те минават през живота плавно, пъргаво и без напрежение. В младите си години те са от хората, които обичат купоните и партитата, но с напредването на възрастта, те пренасочват енергията си към други, отново забавни, но по-здравословни дейности. Рибите са хора, които обикновено имат широк кръг от приятели, а хората с много приятели са склонни да живеят по-щастливо и по-дълго време се чувстват млади и тонизирани.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари