IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

9 ноември 2020 14 30

Астрологична прогноза за периода 9 – 15 ноември

Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 9 – 15 ноември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Енергетиката ви ще е достатъчно стабилна през тази седмица и работоспособността ви ще е висока. Ще успеете да наваксате пропуснатото и да довършите дейности, които по някакви причини се е наложило да изоставите. Ако ви овладее спонтанното желание да правите промени у дома, да местите, оформяте, да разкрасявате обстановката и изхвърляте вещи, които преценявате като ненужни, то споделете намерението си с близките преди да се заемете. Не правете нищо под влияние на моментния импулс, ще си навлечете гнева им и то не без основание. Не бързайте с нововъведения на работното място. Първоначално вместо одобрение може да предизвикате отрицателна реакция от страна на околните.

Телец

Важни въпроси, зависещи от одобрението и намесата на държавни институции ще получат окончателното си решение през тази седмица. Отстоявайте интересите си както във, така и извън дома. При уреждане на домашни и битови въпроси дайте малко повече самостоятелност на близките си. Така ще се разтоварите от задължения, които тях няма да ги затруднят, а на вас ви отнемат прекалено много време. Стремете се да балансирате сложността на задачите си със заплащането, което получавате за изпълнението им. Избягвайте разговорите тип „празни приказки“. Обсъждайте сложните въпроси само с шефа и, получавайки съгласие, ги реализирайте самостоятелно. Намесата на колегите, дори добронамерена, само ще забави работата ви.

Близнаци

Заниманията ви през първите няколко дни от седмицата ще се простират в границите на познатото, но това, колкото и странно да изглежда, няма да ви отегчи, а по-скоро ще ви успокои. След сряда не е изключено да получите интригуващо предложение за нова или допълнителна работа. Не бързайте да отговаряте. Дайте си време за обмисляне и за издирване на информация от различни източници. Може да има „подводни камъни“. Систематизирайте бъдещите си планове, но без да надценявате физическите си възможности. Предвиждайте допълнително време за всяка дейност, която ви предстои, за да се справите с непредвидени обстоятелства като трафик, ограничения и други, които няма как да избегнете. Ако искате да разполагате с лично пространство, то не ограничавайте околните и не навлизайте в тяхното. Не позволявайте да се намесват в решенията ви, но и вие не въздействайте върху чуждите.

Рак

Обстановката на работното място ще е спокойна. Колегите няма да ви отвличат от текущата работа, няма да ви занимават с проблемите си, а шефът някак си почти няма да ви забелязва. Ще получите доста нова информация по темите, които ви интересуват и ще сте в състояние да я анализирате внимателно и да се възползвате максимално. Не е изключено да получите едно или повече предложения за съвместна работа. Прегледайте ги задълбочено и, ако все пак решите да приемете, оформяйте уговорките си писмено. Уточнете условията, които ви изглеждат неясни. Не е изключено да има уловки. Не прекалявайте с домашните разходи. Ако близките ви непрекъснато претендират за покупки, които преценявате като излишни, злоупотребявайки с добротата ви, съгласете се да ги направите, но ако се лишат от нещо друго.

Лъв

Интересни идеи ще ви хрумнат още в началото на седмицата и ще ви подтикнат към изграждане на амбициозни планове. Твърде амбициозни, наистина и, ако действително имате намерение да ги постигнете, заемете се първоначално със структурирането и класирането им по важност. Ще сте достатъчно привлекателни и бихте постигнали видими успехи с всякакви видове публични изяви, презентации, участие в дискусии, които бихте могли да осъществите предимно по интернет. Само не забравяйте да се погрижите старателно за външния си вид и околната обстановка, за да не разочаровате зрителите. Разпределяйте времето, с което разполагате така, че да избегнете закъснения, пропускане на срещи, отлагане на ангажименти, които биха променили мнението на партньорите ви за вас в негативна посока. Ще си осигурите напредък с разумни, а не със силови действия. При временна липса на финанси ще получите подкрепа от по-възрастни роднини, на които сте помагали безкористно и безвъзмездно.

 

Дева

С усвояването на нови знания ще се справите по-бързо и по-лесно от обикновено. Благодарение на тях ще ви хрумне и нов начин на работа, който ще имате възможност да експериментирате. И, понеже нещата в живота и в природата са свързани помежду си, не е изключено да получите и изгодна възможност за допълнителна или нова работа. Ако има начин да съчетаете текущите си ангажименти с новите ще е най-добре, защото ще „ударите с един куршум два заека“. Ще запазите актуалния си статус и ще разберете доколко новото ви допада и ви устройва. Творческият ви импулс ще се насочи предимно към заобикалящата ви обстановка. Едва ли ще се ентусиазирате за започване на масивен ремонт, но при всички случаи можете да предприемете някои промени на интериора, които ще направят дома ви по-уютен и по-удобен. Прегледайте съдържанието на старите шкафове и чекмеджета. Ще откриете куп предмети, които отдавна не ползвате, но са здрави и изглеждат добре. Продайте ги или ги подарете на някого, който със сигурност ще им се зарадва.

Везни

Ангажиментите ви в началото на седмицата може да са повече от обикновено. Да се наложи да поемете работата на отсъстващ колега или да обърнете внимание на новопостъпили, които имат нужда от въвеждане в обстановката. Следващите дни ще са по-спокойни и решението какво да правите и за колко време ще бъде изцяло ваше. В този момент задълженията у дома ще се окажат доста повече от професионалните. Помислете дали близките не злоупотребяват с търпението ви, прехвърляйки „незабележимо“ собствените си задължения върху вас. В края на седмицата контактите ще са интензивни. Възможно е да се запознаете с нови делови партньори или да започнете преговори по дългосрочни сделки. Обмисляйте внимателно финансовите условия. Отчитайте влиянието на променливата икономическа обстановка върху крайните резултати.

Скорпион

Ако изведнъж ви се стори, че всичко около вас е сиво и скучно, значи е крайно време да се развихрите. Разходете се по магазините или направете един кратък сърфинг в нет-а. Със сигурност ще откриете куп дребни, ярки, подобряващи настроението и при това не много скъпи дрънкулки, които ще освежат обстановката, ще подобрят настроението, а и ще подчертаят индивидуалността ви както у дома, така и на работното място. В средата на седмицата вероятно ще получите нови предложения за дългосрочни сделки или варианти за уреждане на юридически въпроси. Не се амбицирайте да се справите с тях самостоятелно. Ще постигнете много по-добри резултати, ако ги обсъдите със специалисти, имащи по-висока от вашата квалификация в съответната област. След намеса или подсказка на ваш стар познат е възможно да ви поканят на ново работно място. Разберете кой е „казал добра дума за вас“ и в съответствие с доверието ви към въпросния човек, решете дали отговорът ви ще е положителен или отрицателен. Каквото и да е намерението ви, съобщете го бързо.

Стрелец

За първите дни на седмицата са подходящи занимания, които познавате добре и с които се справяте без особени усилия. Ако имате стари, изостанали, които са свързани с отложени приходи, то довършете ги. Доходът от тях може да е минимален, но ще се окаже навременен, защото точно в този момент ще получите и изгодни предложения за покупка, която ви е нужна и обмисляте от доста време. След сряда ще участвате в някакво публично обсъждане, което ще ви подскаже подходящи корекции на ваша стара идея, която преди време е била отхвърлена. След като ги направите, може да я предложите за одобрение отново. Този път е почти сигурно, че ще го получите и ще направите крачка напред в професионалното си развитие. Импровизирано парти с приятели в края на седмицата ще се отрази благоприятно на въображението и творческите ви хрумвания. Теми, третиращи природни тайни, загадки на Вселената, неизследвани територии ще изпълнят изцяло съзнанието ви.

Козирог

Ще сте доста по-работоспособни и организирани от обикновено. Дотолкова, че не е изключено да удивите околните с поведението си, започвайки да им давате разпореждания и да „подреждате“ програмата им. Преди да го направите е желателно да помислите за собствените си занимания. Ако имате изостанали или такива, за чието довършване не сте разполагали с подходящи условия, то анализирайте ги спрямо актуалната обстановка. Обстоятелствата са променени и ще разполагате както с нужните ресурси, така и с подходящите сътрудници, за да стигнете до „финалната права“. Усилията ви ще получат и предполагаемия финансов еквивалент. Що се отнася до домашните и семейно-битови задължения, то проявете инициатива, но не прекалявайте със самостоятелността. Обсъждайте действията и най-вече покупките си (или нещо, което възнамерявате да изхвърлите) с близките. Едва ли ще са доволни, ако направите каквото и да било без да се съобразите с мнението им.

Водолей

Необичайно бързи и решителни ще сте през тази седмица. Отделно от това паметта ви ще е доста по-силна от обикновено. Ще сте в състояние да се справите с всички набелязани задачи „за норматив“, но ще ви е много трудно да приемете спокойно действията на хората, които са по-мудни или по-разсеяни от вас. Не прекалявайте със забележките към тях, защото ще започнат да ви завиждат и е възможно умишлено да ви навредят. Осигурете си подкрепата на колегите, които винаги са били на ваша страна и сте сигурни, че няма да ви подведат. Не пестете похвалите в периода на съвместната работа. Напредъкът им може да не е така забележим както вашия, но фактът, че са оценени, ще ги стимулира. След вторник ще се справите с важен финансов проблем. Ще успеете да платите отложена сметка или пропусната вноска на заем. Да обжалвате глоба или да получите обратно неправилно плащане. При всички случаи, дори да не реализирате някаква чиста печалба, ще намалите направените към момента разходи.

Риби

Не е желателно да се намесвате в чужди действия и решения. Дайте възможност на околните да управляват ежедневието си самостоятелно. Понякога проявявате неоснователна ревност към хората около себе си. Това, че някой от близките, приятелите или колегите, с които сте непрекъснато заедно не е потърсил мнението ви по даден въпрос, а нечие странично, съвсем не е знак за неуважение и пренебрегване. Приемете го като най-обикновено „сверяване на часовника“, начин за придобиване на повече увереност, а и в известен смисъл за повишаване на доверието към вас. Съсредоточете вниманието си върху собствената работа и по-точно върху допуснатите към момента грешки. Ще разполагате с прекрасната възможност да направите някои корекции, което пък ще се отрази положително на приходите ви. Резултатите, които получавате зависят от старанието ви, а не от случайността.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари