IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Месечен хороскоп: Какво да очаквате от декември?

1 декември 2020 14 30

Астрологична прогноза от Петя Георгиева

IStockphoto

Ето че настъпи и декември – последният месец от годината. С него идват снегът и зимата, но и много топлина, редица празници и уютът на камината и пъстро украсения ни дом. Какво ни чака в следващите 30 дни? 

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага месечен хороскоп за периода 1 – 31 декември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Почти всичко ще се случи така, както си го представяте. Ще реализирате замислите си, но за целта е необходимо да наблюдавате внимателно обстановката около себе си. Реалността ще се променя и вие ще останете на „гребена на вълната“, ако променяте навиците и желанията си. Бъдете себе си, забравете неуспехите. Нов човек ще се появи в живота ви и благодарение на намесата му, състояща се в интересно предложение или съвет, ще повишите мотивацията, а от там и доходите си.

Телец

Последният месец на годината ще е динамичен. Ще успеете да напреднете в почти всички предпочитани от вас сфери. В някои бързо, в други – по-бавно, но при всички случаи ще е забележимо. Ако пък случайно нещо не се получава както си го представяте, то оставете го на пауза за известно време и инвестирайте усилия в заниманията, даващи добри резултати. Довършвайте проектите си без да бързате и без излишни емоции. Сключването на перспективни дългосрочни сделки с нови партньори и тенденция за високи приходи зависи от впечатлението, което ще направите на партньорите си. Малко старание и грижа за външния вид няма да са излишни.

Близнаци

Представителите на вашия знак се отличават с неповторимия си чар. В началото на месеца е възможно да реализирате няколко кратки и много полезни пътувания. Промяната на обстановката, дори за ден-два, ще повиши работоспособността ви. Контактите ще са интензивни, независимо от ограниченията, наложени от епидемията. Дори да ги осъществявате виртуално, ще успеете да уговорите изгодни условия за сделките си, а може би и да получите предложение за нова работа. Почти непрекъснато ще привличате към себе си нови хора, правещи всичко възможно да ви се харесат. Не се очакват финансови проблеми. Направете набелязаните покупки през първата половина на месеца. В края намалете разходите, ограничете ги само до онези, които са ви необходими за посрещането на празниците.

Рак

Ограничете контактите до неизбежните. От една страна ще предотвратите възможността да се заразите с коварния разпространяващ се мълниеносно вирус, а от друга да попаднете на хора, въздействащи негативно върху енергетиката ви. По възможност реализирайте плановете си самостоятелно или с намеса само от страна на най-близките ви роднини и приятели. Ако работата ви все пак е екипна, избягвайте противоречията с останалите членове на колектива. Спазвайте стриктно собствените си отговорности, без да се намесвате в чуждите. Преди празниците е желателно да прегледате и подредите дома си, както и да се освободите от всичко старо и ненужно. Не купувайте скъпи предмети за дълготрайна употреба, ако не са ви нужни. Разширете материалното пространство около себе си и духовното вътре в себе си.

Лъв

Обмисляйте внимателно всичките си ходове и не разчитайте на „помощ свише“. Не се увличайте от идеята да свършите всичката изостанала работа в последния месец на годината на всяка цена. Цената може да се окаже твърде висока, да се свежда до компромиси със здравето или с личното ви време. Успехите и неуспехите ще се редуват в синусоида. Ще постигнете по-добри резултати в дейностите, за които сте положили целенасочени усилия, свързани с обучение, издирване на информация, подобряване на уменията ви. Не разчитайте на допълнителни финанси, дори да са ви обещани. Ограничете разходите си до сигурните приходи, с които разполагате като се опитате да си осигурите и някакъв резерв. Във ваш интерес е да не пътувате по време на празниците.

Дева

Разпределете задачите си по важност, преценете реално силите си и се опитвайте да следвате първоначалния си график, без да отлагате набелязаните занимания. Част от хората, с които се налага да съчетавате дейността си няма да са достатъчно надеждни и може да ви подведат. Бъдете готови да реагирате в своя полза. Спирайки изпълнението на една дейност незабавно се заемете със следващата. Оползотворявайте пълноценно потенциала и ресурсите си. Не лишавайте близките от внимание, бъдете с тях колкото е възможно по-дълго. Може да изглежда странно, но най-много работа ще имате точно преди празничните дни. Мисълта, че трябва да се справите ще ви мотивира. От друга страна, за всеки допълнително поет ангажимент ще получите и допълнителни приходи. Единственото условие да се справите е да вярвате в себе си.

Везни

Анализирайте недовършените проекти и неизпълнените към момента занимания. Колкото по-ясна представа придобиете за причините, толкова по-лесно и бързо ще напреднете. Опитайте се да правите нещата със собствен стил. Не е изключено да получите едно или дори няколко предложения за нова работа. Не се ентусиазирайте прекалено. Потърсете отзиви и мнения на хора, които вече са работили в тези фирми. Възможно е офертите да се окажат подвеждащи и не само да не спечелите нищо, ами да претърпите и загуби. Няма да разполагате с достатъчно време за подготовка на празника и снабдяване с подаръци. Отстъпете инициативата за украсяването на дома на близките си, а подаръците поръчайте по интернет. Изборът ще е достатъчен, а цените – удовлетворителни.

Скорпион

Мислете само за бъдещето. Влезте в следващата година с нови идеи и ведри чувства. Спомнете си закона за притеглянето, според който положителното мислене винаги дава положителни реални резултати и на всяка цена ще реализирате замислите си. Ако все пак някъде „ударите на греда“, значи има причини. Или се опитвате да изпреварите събитията, или не сте преценили обективно възможностите си. Което съвсем не означава, че трябва да се отказвате. Напротив, само трябва да смените подхода и пътя към целта. Разпределяйте и насочвайте финансите си самостоятелно. Чуждите съвети, колкото и да са добронамерени, със сигурност ще навредят. Не взимайте заеми от приятели и кредити от финансови институции. Започнете следващата година без задължения.

Стрелец

През първата десетдневка се опитайте да довършите дейности, с които се занимавате през последните няколко месеца. Ако сте били в процес на търсене на работа, най-после ще получите предложения. Не бързайте да отговаряте. Уточнявайте условията, насрочвайте интервюта, но отлагайте окончателния си отговор доколкото е възможно. През втората десетдневка събитията ще са в лек застой. Тонус и мотивация няма да ви липсват, но по обективни причини може да се наложи да намалите темпото. Съобразете се, използвайте възможността да комбинирате личните с професионалните задачи. Резултатите ще са учудващо добри. В края на месеца е вероятно да получите допълнителни финансови постъпления. Разпределете ги равномерно между краткосрочни инвестиции, отложени разплащания и предпочитаните развлечения. Ще сте доволни не само вие, но и близките ви.

Козирог

В последния месец на годината ще се наложи да пътувате по-често и на по-дълги разстояния отколкото в предишните периоди. През първата седмица вероятно ще сте прекалено ангажирани, ще сте принудени непрекъснато да променяте плановете, ще сте по-неспокойни от обикновено. Ще успеете да довършите изостаналите си проекти, което пък ще повиши мотивацията ви. Точно преди празниците ще имате още едно постижение. Ще внесете навременни корекции в текущата си работа и ще отстраните старите грешки. Във ваша полза е да не обсъждате дългосрочните си намерения. Ако получите някакви допълнителни приходи те няма да са свързани с професионалните ви изяви, а с вдъхновението и творческите ви хрумвания. Ще са случайни, по-скоро символични, но ще ви зарадват.

Водолей

Започнете месеца с две важни занимания: формулирайте бъдещите си цели и класифицирайте текущите си задачи по важност. Заемете се активно с онези, чието изпълнение зависи само от вас, но до момента по някакви причини не сте успели да довършите. Ако сте си осигурили необходимите ресурси, но въпреки това „тъпчете на едно място“, помислете дали не се налага да подобрите квалификацията си. Силата ви е във въображението и оригиналното мислене, използвайте ги максимално. През втората половина на месеца обстановката на работното място ще се промени. Наблюдавайте внимателно поведението на шефа и колегите си. Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да уговорите по-добри условия на работа или по-висока заплата. Не пропускайте момента.

Риби

Изненадите през този месец ще са буквално на всяка крачка и почти ежедневни. Ще започнат с отношенията. Първоначално обстановката на работното място ще е доста конфликтна, но нали знаете, като не ви върви в работата започва да ви върви в любовта. Някои ваши предложения, които са били отхвърлени преди време, сега ще получат подкрепа и то от човек, който никога не ви е показвал симпатиите си, даже напротив. През втората десетдневка е възможно да получите предложение за нова или допълнителна работа и то отново ще е след намесата на някой, който помагайки ви, изразява милите си чувства към вас. Допълнителните приходи, макар и не особено големи, също ще са изненадващи, но ще са съвсем навреме, точно преди празниците. Ще можете да допълните средствата, с които разполагате и да си купите техника или електроника, за която от доста време мечтаете. Изберете най-добрия вариант, направете маркетинг, не се хвърляйте върху първата попаднала ви стока.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари