IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 декември

21 декември 2020 08 50

Ето какво ви очаква

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обмисляйте внимателно действията и реакциите си. Дори да става дума за познати неща. Изпълнението на някои стари задачи ще се окаже по-ефективно, ако приложите нови начини.

Телец

Съчетайте целите с възможностите. Придържайте се към видимата обществена тенденция и ще реализирате замислите си много по-лесно. Не се безпокойте от новостите, които ще се случат.

Близнаци

Ще ви е нужно време, за да оцените смисъла на промените, които се случват сега. Подходящото поведение е да ги приемете такива, каквито са, без признаци на недоволство и без да се опитвате да ги предотвратите. Ще се убедите, че улесняват реализацията на желанията ви.

Рак

Намалете инициативата си в области, изискващи рутинни действия и я повишете в области, изискващи въображение. По този начин ще намалите разходите за изпълнение на първите и ще можете да разширите влиянието и да стабилизирате позициите си при вторите.

Лъв

Ще напреднете, ако формулирате правилно целите си и не се разпилявате в няколко посоки. Напредъкът първоначално ще е бавен, но за вас така е по-добре, защото ще разполагате с време за анализ на резултатите и изграждане на резервни варианти.

Дева

Ако по някакви причини сте надценили възможностите си или пък обстоятелствата, свързани с реализацията на някакъв проект са се променили, то сега ще разполагате с условия да направите нужните корекции. Единственото изискване към вас е да се придържате към първоначално избраните параметри.

Везни

Ориентирайте вниманието си към личните отношения. Опитайте се да „отделите зърното от плявата“. Освободете се от връзките, за които имате лоши спомени и ви връщат назад. Погрижете се за собствените си интереси, а не за чуждото мнение.

Скорпион

Намалете темпото. Помислете дали се движите в правилната посока и дали го правите по най-ефективния начин. Ако установите, че влагате повече от необходимите ресурси, приемете го като сигнал, че може би пренебрегвате важността на някои детайли.

Стрелец

Не залитайте в крайности. Не се опитвайте да постигнете прекалено много с прекалено малко или никакви усилия. Търсете начин за стабилизиране на изградената вече база, която ще можете да ползвате и за следващите си проекти.

Козирог

Слънцето и Меркурий навлизат днес във вашия знак. Ще сте и енергични, и вдъхновени, и убедителни. Заемете се с трудните преговори и сделки. Ще стигнете до споразумение.

Водолей

Съединяването на Юпитер и Сатурн във вашия знак ви дава възможност да положите основите на проекти, изискващи дълъг период от време за реализация. Първите крачки са да систематизирате етапите и да осигурите ресурсите. Те ще са трасето към крайната цел.

Риби

Деловите контакти ще са интензивни и много полезни. Ще намерите нови партньори, споделящи и подкрепящи вашите идеи. За съвместна работа е рано да се говори, но когато се наложи, ще получите подкрепата им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари