IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Какво ще ви донесе февруари?

1 февруари 2021 18 00

Месечен хороскоп от астролога Петя Георгиева

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво ще ви донесе вторият месец от новата 2021 година? Tialoto.bg ви предлага хороскоп за февруари, изготвен от астролога Петя Георгиева, който ще ви даде отговора на този въпрос.

Овен

Някои трудности ще преодолеете с мисъл и разум, а други, просто защото не обичате нещо или някой да застава на пътя ви. За реализация и въвеждане в действие на новите идеи ще са ви нужни активност и трудолюбие. Правилното разпределение на силите и целите ще ви спести време и усилия. Представителите на вашия знак, които имат желание да променят работното място или да намерят допълнителни източници на приходи, най-вероятно ще успеят да го направят. В края на месеца не е желателно да се занимавате със сложни задачи и да участвате в рискови проекти.

Телец

Каквито и планове да сте си направили за този месец е хубаво още в началото да приемете нагласата, че ще се налага често да ги променяте. Съвсем естествено е, че такива непредвидени трансформации ще ви затруднят, като се има предвид, че представителите на вашия знак са изявени любители на спокойствието. Ще имате доста повече работа, отколкото сте си представяли. Не съжалявайте, защото ще можете да разгърнете максимално творческия си потенциал, а и да стабилизирате доходите си. Наскоро създадените делови връзки ще се окажат съвсем навременни за внедряване на ваши идеи, които към момента са били „на трупчета“. Принципът, към който е задължително да се придържате е да не се възгордявате и да не говорите за успехите си, ако не искате да претърпите финансови загуби.

Близнаци

Още в началото на месеца ще ви атакуват с различни предложения за дългосрочни сделки, уреждане на взаимоотношения и уговаряне на условия за взаимно сътрудничество. Подхождайте към офертите със здравословна доза скептицизъм и нулев ентусиазъм, защото част от тях със сигурност ще са подвеждащи. Проверявайте внимателно наличната информация и я анализирайте задълбочено. Във всеки случай, докато Меркурий, вашият управител е в ретроградно движение, е желателно да сте предпазливи спрямо новостите и отстраните съществуващите стари грешки. Почти сигурно е, че професионалният ви статус няма да се промени. Не е изключено да се наложи да осъществите пътуване на далечно разстояние с цел обучение или усвояване на нова техника, технология. Не отказвайте, ще е полезно.

Рак

Тонусът ви ще е сравнително стабилен, но условията за проява на лична инициатива ще са по-малко, отколкото предполагате. Ще участвате в поредица важни дискусии по уточняване условията на дългосрочни договори, усвояване на нововъведения, но последната дума няма да е ваша. Приемете го без излишно честолюбие. Част от работата ще е свързана с пътувания. Подготвяйте ги старателно и с нагласата, че те са възможност за разширяване сферата ви на влияние и създаване на нови делови връзки. Усилията ви ще получат очаквания еквивалент, а резултатите ще ви подскажат, че е наложително да промените леко приоритетите си. Личните отношения на моменти ще са конфликтни и нестабилни. Проявете отстъпчивост, за да не задълбочите враждата.

Лъв

Подгответе се за изненади и се мобилизирайте, защото не всички ще са приятни. Служебните ангажименти ще се окажат по-сложни или пък по време на изпълнението им ще се натъкнете на непредвидени обективни затруднения. На всичкото отгоре шефовете ще изразят недоволство от качеството на работата ви или от евентуално неспазени срокове. Не се вкарвайте в разправии. Вместо да хабите енергия за препирни, помислете как да се възползвате от ситуацията и да разгърнете максимално уменията си. Проблемите си имат и добра страна, показват нивото ви на професионализъм. Може да не напреднете в служебната йерархия, но пък ще създадете поредица интригуващи нови контакти. Не прекалявайте с разходите за развлечения.

Дева

Като цяло събитията ще са в рамките на предположенията ви. Дори да се наложи да се заемете с някакви допълнителни отговорности, те изобщо няма да ви затруднят, но пък ще се отразят положително на позициите и авторитета ви. Разпределяйте натоварванията си равномерно, доколкото е възможно. Ако си осигурявате достатъчно почивка, не се лишавате от сън и се грижите старателно за здравето си, нищо не би могло да ви отклони от целите, които сте си поставили. На моменти ще се налага да комбинирате личните със служебните интереси и е желателно да го направите незабелязано, за да не давате повод за клюки и интриги. Приходите ви ще са в обичайните рамки. Единствен източник на допълнителни постъпления може да са творческите ви занимания, ако вдъхновението ви е достатъчно, за да им посветите част от времето си.

Везни

Ако в началото на месеца изведнъж ви осени идеята, че не ви се работи и имате нужда от почивка, побързайте да я изхвърлите от съзнанието си. Да, трябва да работите с равномерно темпо, за да не ви напуснат силите още през първата седмица или десетдневка, но в никакъв случай не намалявайте активността. Участвайте навсякъде, където ви канят или където чувствате, че сте в състояние да се справите. Правете го без излишен шум и без да привличате вниманието прекалено много. Оставете работата да говори за вас. Тя наистина ще каже много и ще се случат промени, които искате и за които сте готови. Допълнителните приходи, доколкото ги има, ще са заплащане за работа, свършена преди време или случайна малка печалба от лотарийна игра. Подарете си с тях някое от любимите си развлечения.

Скорпион

Обичайно студеният февруари за вас доста ще се сгорещи. Още в самото начало ще ви затрупат „до козирката“ със задачи и всички все от групата: „трябваше да е готово вчера“. Не се противопоставяйте. С малко повече дисциплина и добра организация ще изненадате не само околните, но и себе си, когато накрая „теглите чертата“ и видите работата си в обобщен вид. Не само ще докажете на какво сте способни, но и ловко ще избегнете атаките на конкурентите или злословещите колеги. За вас ще останат похвалите и успехите, а за тях – разочарованието от факта, че не са успели да ви навредят. Положителните емоции и приятните изненади ще са свързани с личните и по-конкретно с романтичните отношения.

Стрелец

Водещият мотив за представителите на вашия знак винаги е бил поставянето на конкретна цел. Веднъж решавайки какво точно искате и следващото действие обикновено е „стрелба в десетката“. През този месец трябва да „атакувате“ по същия начин. Подредете целите, разпределете ресурсите и тръгвайте смело напред. Едва ли ще има нещо, което сериозно да ви затрудни, но бъдете предпазливи и наблюдателни, защото може да се появи някой с подмолното намерение да ви „слага прът в колелата“. Ще се справите с натрапника, използвайки хитрост, а не сила. Не обсъждайте плановете си. Инвестиции, направени преди време, може да дадат първите си приходи. Заделете ги за резерв или реинвестирайте. И двата варианта са за предпочитане пред това да ги похарчите без конкретна необходимост.

Козирог

Постарайте се да поддържате равномерен работен ритъм и да стартирате месеца с най-лесните неща. След като се справите с тях, дозирайте натоварванията и преминавайте към всяко следващо по-сложно. Може да изглежда странно, но ще сте по-работоспособни набирайки инерция, отколкото ако изведнъж се заемете със сложните казуси, които ще изцедят силите ви още в началото на месеца. Колкото сте по-предприемчиви, толкова повече привърженици ще си осигурите. Най-добрите резултати ще получите с тяхно съдействие. За вас ще остане само отговорността да измислите подходящ начин, по който да им се отблагодарите за положените усилия. Не се заемайте с домашни и битови ремонти, ако нищо не ви принуждава да го направите. Ще си създадете финансови проблеми.

Водолей

Силният ви коз през този месец е да поддържате дружелюбни отношения с хората от обичайното си обкръжение. Колкото по-рядко си общувате с шефа, толкова по-добре. От друга страна, колкото по-активно участвате в колективните дейности, толкова по-стабилни позиции ще си осигурите. Оригиналният ви начин на мислене ще се впише подходящо буквално във всяка една от задачите, в чието изпълнение се включвате. Ще има периоди, в които ще се занимавате с няколко неща едновременно и то с устойчив успех. Ще разсеете съмненията дори на хора, които не са вярвали в способностите ви. Бюджетът ви ще е стабилен. Не е желателно да се занимавате с уреждане на сделки с недвижимо имущество, но ако е неизбежно, обмисляйте внимателно детайлите.

Риби

До навлизането на Слънцето във вашия знак можете да поддържате по-умерено темпо. Разпределяйте равномерно времето си между текущите и дългосрочните задачи. Старайте се да довършвате в срок първите и да изучавате в по-широк мащаб възможностите за развитие на вторите. Изискванията на колегите и шефа на моменти ще са необичайно педантични, но това би трябвало по-скоро да ви зарадва, защото означава, че оценяват високо уменията ви. Придържайте се към правилото, че всяка задача, с която сте се справили, е поредното стъпало нагоре в развитието ви. В края на месеца е възможно залпово да ви атакуват с няколко доста атрактивни на пръв поглед предложения за нова или допълнителна работа. Направете си труда да ги проучите внимателно. Ако реагирате първосигнално може не просто да се разочаровате, а да претърпите и финансови загуби.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари