IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Към какво може да се пристрасти всяка зодия

1 октомври 2022 19 30

Звездите разкриват

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Хора сме и това ни прави склонни да си създаваме навици и да се пристрастяваме към някои неща. Част от тях може да са вредни, други не чак толкова. Важното е да имате контрол над своите „страсти“ и да не стигате до абсолютни крайности.

Знаете ли, че вашата зодия ви прави по-склонни да се „привързвате“ към определени навици?

Ето и кои са те според астролозите:

Овен

Овните имат безгрижно поведение и това ги прави податливи на вредни навици като пушене и пиене. Веднъж подали се на своето увлечение, те трудно могат да се откажат от него.

Телец

За никого не е тайна, че Телците са абсолютният чревоугодник на зодиака. Да, точно така – те често се пристрастяват към хапването и затова са и по-склонни към прекаляване с храната. За тях вкусната храна не е просто приоритет, тя е задължителен елемент в ежедневието им.

Близнаци

На Близнаците всичко им писва бързо, затова те постоянно трябва да откриват и да се ангажират с нови неща. А това нерядко ги вкарва в капана на социалните медии и те буквално са залепени за телефона си.

Рак

Раците са под знака на Луната и това ги прави много емоционални и непредвидими. Те постоянно търсят нещо, което да намали болката им и да успокои емоциите им, затова има възможност да се пристрастят към наркотични вещества и лекарства, в частност болкоуспокояващи.

Лъв

За Лъвовете няма ограничения и забрани. Безстрашни по природа те могат да залитнат по всичко – пазаруване, пушене, пиене, хазарт и дори наркотични вещества.

Дева

Девите обичат да работят. Те влагат много усилия в задачите си и са абсолютни перфекционисти. Това често ги превръща и в работохолици и трябва да се пазят от бърнаут.

Везни

Изненадващо, но Везните може да се пристрастят към захарта. Страстта им към сладкото е пословична, затова е хубаво да внимават с шоколада и всякакви захаросани вкуснотии.

Скорпион

Най-страстният и краен знак в зодиака съвсем предвидимо може да се пристрасти към секса и физическата активност (дори в по-агресивна форма). Физическият контакт е много важен за Скорпиона.

Стрелец

Стрелците са като дърво без корен. Те обичат промените и затова постоянно са заобиколени от нови хора и пътуват на нови места. Да, те са заклети пътешественици и това е най-голямата им страст.

Козирог

Козирогът си пада малко мазохист. Той не забравя и има сложна връзка с болката, Не може да пусне на страни негативните чувства и емоции, причинени от други хора, затова и често е навъсен и умислен и рядко можете да го видите да прояви чувство за хумор.

Водолей

Без значение колко често виждате Водолеите в компания, те са самотници по душа. Често имат нужда да останат насаме със себе си и могат да изпаднат в сериозно самовглъбение. Това е и ахилесовата им пета.

Риби

Още една зодия, която е много податлива към зависимости. Рибите живеят в свой свят и затова нерядко бягат от действителността с помощта на алкохола или наркотични вещества.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари